Windows 10 Pro Key Windows 11 Home için kullanılır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 Pro Key`in 11 Pro için uygun olduğunu biliyorum. Ama ben Windows 11 Home kullanmak istiyorum. Yükleme yapmadan önce araştırmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro ise Windows 11'i, Pro olarak etkinleştirir. Onun haricinde Windows 10 keylerini 11 destekliyor.

Windows 11 e bu anahtarı girdiğinizde muhtemelen bu bir win11 pro key gibi yazı çıkıp kendini güncellemeye alıp pro versiyon olacaktır diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar Windows 10 Pro Key`in 11 Pro için uygun olduğunu biliyorum. Ama ben Windows 11 Home kullanmak istiyorum. Yükleme yapmadan önce araştırmak istedim.
Olmaz hocam öyle. Pro ise pro, home ise home.

NT sürümü aynı olduğu için farklı bir işletim sistemi görünmüyor. Dolayısıyla herhangi bir Windows 10 anahtarı ile Windows 11 etkinlestirilebilinir.

NT sürümü aynı olduğu için farklı bir işletim sistemi görünmüyor. Dolayısıyla herhangi bir Windows 10 anahtarı ile Windows 11 etkinlestirilebilinir.
Olmaz deniliyor ?
Windows 11 home yüklemesi yaptım. Windows 10 pro keyimi girdim. Yükseltme yaptı. Şu an Windows 11 Pro oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…