D Darking2 Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 34 9 Eylül 2020 #1 Bilgisayarı Windows 10 yükseltim. Arkadaşım YouTube'deki Key'i alıp yaptı sizce virüs bulaşmış mıdır?
Bilgisayarı Windows 10 yükseltim. Arkadaşım YouTube'deki Key'i alıp yaptı sizce virüs bulaşmış mıdır?
Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #2 Hayır.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.545 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #3 Microsoft'un kendi yarattığı keyler sonuçta, bulaşacağını düşünmüyorum.
Y yarasabulent Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 9 Eylül 2020 #4 Elle girilen key ile virus bulasmaz. Bir program indirip calistirdi iseniz key uretmek icin, her sey olabilir.
Elle girilen key ile virus bulasmaz. Bir program indirip calistirdi iseniz key uretmek icin, her sey olabilir.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #5 Key sayı ve rakamlardan oluşur virüs ise yazılımları kullanır.
eternalxs Femtopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #6 KMSpico tarzı yasal olmayan bir program kullandıysan problem maalesef. Online olarak etkinleştirilir zaten. Elle girilen Key'den sorun çıkmaz.
KMSpico tarzı yasal olmayan bir program kullandıysan problem maalesef. Online olarak etkinleştirilir zaten. Elle girilen Key'den sorun çıkmaz.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 9 Eylül 2020 #7 Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim
Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim
D Darking2 Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 34 9 Eylül 2020 #8 JohnConstantine dedi: Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim Genişletmek için tıkla... isterseniz youtube videosunu atayım eğer izin veriliyorsa JohnConstantine dedi: Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim Genişletmek için tıkla... isterseniz youtube videosunu atayım eğer izin veriliyorsa
JohnConstantine dedi: Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim Genişletmek için tıkla... isterseniz youtube videosunu atayım eğer izin veriliyorsa JohnConstantine dedi: Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim Genişletmek için tıkla... isterseniz youtube videosunu atayım eğer izin veriliyorsa
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.545 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #9 JohnConstantine dedi: Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim Genişletmek için tıkla... İlk site ki çalışıyor
JohnConstantine dedi: Sizdeki de ne şanstır. Ben internette yazan tüm keyleri denedim hiç biri çalışmadı. Mecbur (!) buna da para vereceğim Genişletmek için tıkla... İlk site ki çalışıyor
D Darking2 Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 34 9 Eylül 2020 #10 eternalxs dedi: KMSpico tarzı yasal olmayan bir program kullandıysan problem maalesef. Online olarak etkinleştirilir zaten. Elle girilen Key'den sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... cmd ile yaptım el ile
eternalxs dedi: KMSpico tarzı yasal olmayan bir program kullandıysan problem maalesef. Online olarak etkinleştirilir zaten. Elle girilen Key'den sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... cmd ile yaptım el ile