jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #1 Yeni bir sisteme geçeceğim. OEM Key'ler uçmuş eski sistemde kullandığım, Windows 10 OEM Key'i bir şekilde yeni de kullanamaz mıyım?
Yeni bir sisteme geçeceğim. OEM Key'ler uçmuş eski sistemde kullandığım, Windows 10 OEM Key'i bir şekilde yeni de kullanamaz mıyım?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 21 Aralık 2020 #2 Kullanamazsınız, yenisini almanız gerekir.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #3 iceffy dedi: Kullanamazsınız, yenisini almanız gerekir. Genişletmek için tıkla... N11'den almıştım eski Key'i suanda N11 uçmuş başka bir yer biliyor musunuz?
iceffy dedi: Kullanamazsınız, yenisini almanız gerekir. Genişletmek için tıkla... N11'den almıştım eski Key'i suanda N11 uçmuş başka bir yer biliyor musunuz?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 21 Aralık 2020 #4 jaraiyas dedi: N11'den almıştım eski Key'i suanda N11 uçmuş başka bir yer biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Buradan alabilirsiniz hocam, güvenilirdir. Orijinal Yazılım Lisansları - Yazilimbudur Orijinal yazılım lisanslarını güvenle satın alın. Hızlı teslimat, 7/24 destek. www.yazilimbudur.com
jaraiyas dedi: N11'den almıştım eski Key'i suanda N11 uçmuş başka bir yer biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Buradan alabilirsiniz hocam, güvenilirdir. Orijinal Yazılım Lisansları - Yazilimbudur Orijinal yazılım lisanslarını güvenle satın alın. Hızlı teslimat, 7/24 destek. www.yazilimbudur.com
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #5 iceffy dedi: Buradan alabilirsiniz hocam, güvenilirdir. Orijinal Yazılım Lisansları - Yazilimbudur Orijinal yazılım lisanslarını güvenle satın alın. Hızlı teslimat, 7/24 destek. www.yazilimbudur.com Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor da 14TL sıkıntı olur mu acaba?
iceffy dedi: Buradan alabilirsiniz hocam, güvenilirdir. Orijinal Yazılım Lisansları - Yazilimbudur Orijinal yazılım lisanslarını güvenle satın alın. Hızlı teslimat, 7/24 destek. www.yazilimbudur.com Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor da 14TL sıkıntı olur mu acaba?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 21 Aralık 2020 #6 jaraiyas dedi: Gittigidiyor'da 14TL sıkıntı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz diye düşünüyorum hocam. Ama benim attığım yer gerçekten güvenilir.
jaraiyas dedi: Gittigidiyor'da 14TL sıkıntı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz diye düşünüyorum hocam. Ama benim attığım yer gerçekten güvenilir.