Windows 10 Pro kilitleniyor

M.Hamza Dağcı

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarım kitlenmeye başladı. Fare imleci hareket ediyor ama bastığım hiçbir program tepki vermiyor. Aynı şekilde Windows da. İlk olarak dün olmuştu fark ettim ki BIOS'a güncelleme gelmiş, onu başarılı bir şekilde yaptım. Bugün tekrar oldu ve canımı sıkmaya başladı. Umarım yardımcı olursunuz.

Sistem:
  • AMD Ryzen 3700X
  • 1050 Ti 4 GB
  • 16 GB RAM 3200 MHz
  • ASUS X570 Prime
  • Samsung SSD 980 TB
  • Samsung SSD 860 EVO 256 GB
  • 600W PSU

Pekâlâ disk sonuçlarınızı atın bakalım, disklerde de sorun yoksa RAM belleklerinizi teste sokun ve en son ekran kartı sürücüsünü temizleyip tekrar deneyin.

Windows 10 cracklemiştim. Bundan önce orjinel bir key kullanıyordum ve böyle bir sıkıntı yoktu. Bu bir etken olma ihtimali var mı ?
Pekâlâ disk sonuçlarınızı atın bakalım, disklerde de sorun yoksa RAM belleklerinizi teste sokun ve en son ekran kartı sürücüsünü temizleyip tekrar deneyin.
bu arada dün ssddilere hd tune uygulaması üstünden error scan testi uygulamıştım hiç bir sorun teşkil etmiyordu.

Olabilir, korsan çok fazla tavsiye etmiyoruz ama geçen zamanda bir arıza meydana gelmiş olabilir.

LoL CS Valorant gibi oyunlarda sabit 144 FPS alıyorum. Ekran kartı sıcaklık derecesi Max 50 oluyor. İşlemci Max 55 oluyor. Mavi ekran hatası da hiç almadım bu süreçte. Aklıma gelen başka bir şey ise Bluetooth adoptörü takmıştım 5.0 ve bunun driverini indirememiştim

Biraz fazla mesaj atıyorsam kusuruma bakmayın
Adaptörü çıkartıp deneyin ve mümkünse tekrar orijinal bir işletim sisteminde deneyin, sorun çözülmezse o zaman tekrar bakalım.

Benchmark testi sonucu.

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-05_175038.png
    75 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…