İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarım kitlenmeye başladı. Fare imleci hareket ediyor ama bastığım hiçbir program tepki vermiyor. Aynı şekilde Windows da. İlk olarak dün olmuştu fark ettim ki BIOS'a güncelleme gelmiş, onu başarılı bir şekilde yaptım. Bugün tekrar oldu ve canımı sıkmaya başladı. Umarım yardımcı olursunuz.
Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Sorun ekran kartından ya da disklerden kaynaklanıyor olabilir, disklerinizi de bad sector ve hız testine sokun bir bakalım.
Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Sorun ekran kartından ya da disklerden kaynaklanıyor olabilir, disklerinizi de bad sector ve hız testine sokun bir bakalım.
Pekâlâ disk sonuçlarınızı atın bakalım, disklerde de sorun yoksa RAM belleklerinizi teste sokun ve en son ekran kartı sürücüsünü temizleyip tekrar deneyin.
Pekâlâ disk sonuçlarınızı atın bakalım, disklerde de sorun yoksa RAM belleklerinizi teste sokun ve en son ekran kartı sürücüsünü temizleyip tekrar deneyin.
LoL CS Valorant gibi oyunlarda sabit 144 FPS alıyorum. Ekran kartı sıcaklık derecesi Max 50 oluyor. İşlemci Max 55 oluyor. Mavi ekran hatası da hiç almadım bu süreçte. Aklıma gelen başka bir şey ise Bluetooth adoptörü takmıştım 5.0 ve bunun driverini indirememiştim