Arkadaşlar benim laptopta orijinal Windows 10 var sanıyordum. Meğerse sahteymiş ben bunu öğrenince bir adet Windows 10 Pro key aldım. Benim sorum şu: Windows 10 Pro Key'ini girmeden önce laptopu sıfırlasam ve öyle girsem olur mu? Çünkü sıfırlama videolarına baktığımda Windows'u bir USB'ye yedekleme gibi bir şeyden bahsediliyordu.
Arkadaşlar benim laptopta orijinal Windows 10 var sanıyordum. Meğerse sahteymiş ben bunu öğrenince bir adet Windows 10 Pro key aldım. Benim sorum şu: Windows 10 Pro Key'ini girmeden önce laptopu sıfırlasam ve öyle girsem olur mu? Çünkü sıfırlama videolarına baktığımda Windows'u bir USB'ye yedekleme gibi bir şeyden bahsediliyordu.
Advance Tokens Manager, Windows 7 - 8 / Vista ve MS Office 2013 - 2010 aktivasyon yedekleme aracıdır tek tıkla yedekleyip sonrada geri yükleme yapmamızı sağlar
Advance Tokens Manager, Windows 7 - 8 / Vista ve MS Office 2013 - 2010 aktivasyon yedekleme aracıdır tek tıkla yedekleyip sonrada geri yükleme yapmamızı sağlar
Sıfırlama yapmadıgım için bilmiyorum ama keyinizi biliyorsan;
Sıfırlamadan sonra girersin,
Key girmeden temiz format atsan bile Pro sürüm mesela “genel dijital lisans” 3V66T ile etkinleştirir.
Sıfırlama yapmadıgım için bilmiyorum ama keyinizi biliyorsan;
Sıfırlamadan sonra girersin,
Key girmeden temiz format atsan bile Pro sürüm mesela “genel dijital lisans” 3V66T ile etkinleştirir.
Hocam sıfırlama:
Temel üzerine insaat gibi,
Format;
Temelden insaat gibi düsünebilirsiniz.
Format veya sıfırlama yapmadan C sürücüde fotograf, belgeler varsa hariçi bir depolama alanına yedekleyin.
Sıfırlama yerine format atın daha çabuk biter.
Hocam sıfırlama:
Temel üzerine insaat gibi,
Format;
Temelden insaat gibi düsünebilirsiniz.
Format veya sıfırlama yapmadan C sürücüde fotograf, belgeler varsa hariçi bir depolama alanına yedekleyin.
Sıfırlama yerine format atın daha çabuk biter.
Summary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.4842) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
Summary for Cumulative Update Preview for Windows 11 Version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
uupdump.net
UUP'tan indirme forum donanımdan konum var veya buradan nasıl indiriliyor bak ve indir.
Flasha GPT olarak Rufus ile yazdır,
PC'ye tak flashı seç formatla, forumda konusu vardır.
W11 de TPM ve hesap kısmını atlamak için
Gelen ekranda ilk 2sine tik at vs.