Merhaba. Ben bir bilgisayar topladım. İçine de Windows 10 Pro attım. Fakat deneme sürümünü açmıştım. Yakın zamanlarda lisans bitecek. Windows 10 Pro key alacağım. Süresiz lisans. Fakat nereden alacağımı bilemiyorum. Sizin bildiğiniz siteler varsa bana atabilir misiniz? İyi Sosyaller.
En ucuz fiyat garantisi ile Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans'ta Windows 10 Lisanslarını satın alıp hemen teslim alabilirsiniz.
Merhaba. Ben bir bilgisayar topladım. İçine de Windows 10 Pro attım. Fakat deneme sürümünü açmıştım. Yakın zamanlarda lisans bitecek. Windows 10 Pro key alacağım. Süresiz lisans. Fakat nereden alacağımı bilemiyorum. Sizin bildiğiniz siteler varsa bana atabilir misiniz? İyi Sosyaller.
OEM lisans tek bilgisayarda kullanılmak üzere hazırlanmış lisanslardır. Retail lisanslar Microsoft hesabına işler ve OEM lisansların tersine birden fazla bilgisayarda kullanılabilir.