Herkese merhaba. Windows 10 Pro kullanıyorum ve bilgisayarıma yeni format attım Windows 10 etkinleştirmek istiyorum fakat biraz önce bir konuda CMD ile etkinleştirmenin zararlı olduğunu öğrendim ve nasıl sağlıklı bir etkinleştirme yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Malum Türkiye şartlarında orijinal Windows 10 anahtarı çok pahalı. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler. Şu anki ürün anahtarım deneme için. Öyle sanıyorum çünkü herhangi bir ürün anahtarı satın almadım...
Cihaz adı desktop-kgotole
İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50GHz 3.50 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB.
Ürün kimliği ****-******-*******-*****
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Kalem ve dokunma bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok.
Microsoft Oturumu kullanmıyorum maalesef. Saçma sapan özellikler getirdiği için. OEM Key'e mecburum kısacası😀. Attığım OEM anahtarı ;) Umarım nasıl aktive edilir biliyorsunuzdur.
www.technopat.net
Şu mesajımı okur musunuz? Ayrıca sizin lisans anahtarı geçici lisans değil. Zaten aktif olmuş. Muhtemelen şu ayarlarda şu şekildedir.
Çünkü attığınız resim RETAIL key ile etkinleştirilmiş ve Lisanslı durumda. Yani deneme sürüm anahtarı aktif değil.
Alttaki kodu deneyiniz ve muhtemelen alttaki gibi çıktı verecektir.
Kod:
slmgr.vbs -XPR
ProductKey:47FW4-HNJ2G-24DK3-67XWG-8TYP6
Description:Win 10 RTM Professional Retail
ErrorCode:0xC004C008
CheckedTime:2022-08-04 17:48:12 PM(UTC+03:00)
Microsoft Oturumu kullanmıyorum maalesef. Saçma sapan özellikler getirdiği için. OEM Key'e mecburum kısacası😀. Attığım OEM anahtarı ;) Umarım nasıl aktive edilir biliyorsunuzdur.
www.technopat.net
Şu mesajımı okur musunuz? Ayrıca sizin lisans anahtarı geçici lisans değil. Zaten aktif olmuş. Muhtemelen şu ayarlarda şu şekildedir.
Çünkü attığınız resim Retail key ile etkinleştirilmiş ve Lisanslı durumda. Yani deneme sürüm anahtarı aktif değil.
Alttaki kodu deneyiniz ve muhtemelen alttaki gibi çıktı verecektir. Eki Görüntüle 1474330
www.technopat.net
Çünkü attığınız resim Retail key ile etkinleştirilmiş ve Lisanslı durumda. Yani deneme sürüm anahtarı aktif değil.
Alttaki kodu deneyiniz ve muhtemelen alttaki gibi çıktı verecektir. Eki Görüntüle 1474330
Sistemin lisanslanmış. Yani deneme sürümü yok. Lisans aramana gerek yok yani.
Microsoft hesabını açtın değil mi format sonrası?
Muhtemelen MS hesabından otomatik aktif etmiş.
Sistemin lisanslanmış. Yani deneme sürümü yok. Lisans aramana gerek yok yani.
Microsoft hesabını açtın değil mi format sonrası?
Muhtemelen MS hesabından otomatik aktif etmiş.
Teşekkür ederim. Ms hesabımda anahtar yüklü olduğunu bu zamana kadar bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum. Sağ ol tekrardan
Çözüldü olarak nasıl işaretleyebilirim?
Teşekkürler yardımın dokundu gerçekten bu zamana kadar sürekli CMD ile aktifleştirip duruyordum. Rehberini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum iyi ki varsın dostum.
Hocam tekrar merhaba Memory menagament hatası alıyordum mavi ekranda ve kuzenim formatla muhtemelen düzelir dedi şimdi tekrar formatladım fakat şimdi de slmgr. Vbs -xpr yazdığımda ürün anahtarı bulunamadı diyor yardım eder misin? Şimdiden teşekkürler.