Windows 10 Pro lisans önerisi

248285

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2019
Mesajlar
1.001
Çözümler
8
Merhaba, Windows 10 Pro sürümünün lisansı için güvenilir ve ucuz (maksimum 20-30 TL) key alabileceğim site önerisine ihtiyacım var.
 
Ben lisansbudur.com üzerinden aldım. 2 yıl oldu sorun yok ama orada 79TL olmuş.
Arkadaşım hepsilisans.com üzerinden aldı, onda da şimdilik bir sorun yok orada da 29TL gibi bir fiyatı var.

Düzeltme: lisansbudur.com fiyatı 57TL'imiş.
 
Aslında hiçbirisi güvenli değil 30-40 liraya satılanların.
Başkalarının çalınan kredi kartlarıyla alınmış sonrasında da senin gibilere satıp kirli parayı aklıyor olabilirler.
Bende 30 liralık anahtar kullanıyorum ama güvenli değil. "Pinti" idi galiba aldığım satıcının ismi 4 aydır falan sorun yaşamadım.
İnternetten alıp bak çok fazla alıp sorun yaşamayan insan varsa kullan ama kimse aldığın anahtarın temiz olacağının garantisini vermez.
Çin gibi sorunlu yerlerde resmi lisans anahtarları satıyordu microsoft ucuza bir aralar, görmüştümde nasıl alınır edilir tam ona bir şey diyemem sadece oralarda ucuza satıldığını biliyorum.
 

Hocam bunun çalmakla alakası yok diye biliyorum. Bunlar Windows'un üreticilere dağıttığı lisans anahtarları. Onlar da dışarıya satıyorlar diye biliyorum. Kirli paralık bir durum yok yani.
 
Yani elbet gidip Microsoft'un kendi sitesinden alınan bir anahtar ile bahsettiğimiz sitelerden alınan bir anahtarın birebir aynı olmasını beklemiyorum ama yani sıkıntı yaşattırmayacak (destek hattı vs. vs. ile) bir site olması yeter. Güvenilirden kastım buydu yani.
 
Hocam bunun çalmakla alakası yok diye biliyorum. Bunlar Windows'un üreticilere dağıttığı lisans anahtarları. Onlar da dışarıya satıyorlar diye biliyorum. Kirli paralık bir durum yok yani.
Olabiliyor diye dedim biliyorum öyle olduğunu bazıları da yurt dışından alıp ucuza TR de satıyorlar değişik dümenleri var ama bu şekilde kara para aklayanlarda var.
Bir sorun olmaz binlerce kişi kullanıyor. Bende bu şekilde retial key aldım bir sorunu yok hatta win11 pro aldım sonrasında win11 de yaşadığım performans sorunları yüzünden win10' a düştüm baktım orda da çalışıyor.
 
Mevcut lisansınızın üzerine kurarsanız lisans kalıyor diye biliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…