A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 7 Mart 2021 #11 Giray Han dedi: satistr@mail.com.tr yazabılırsınız hocam Genişletmek için tıkla... Mailinizi aldım. Hocam yarın size mail atarım. Şu anlık vaktim yok.
Giray Han dedi: satistr@mail.com.tr yazabılırsınız hocam Genişletmek için tıkla... Mailinizi aldım. Hocam yarın size mail atarım. Şu anlık vaktim yok.
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 7 Mart 2021 #12 Aezakmi4 dedi: Mailinizi aldım. Hocam yarın size mail atarım. Şu anlık vaktim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Ayrıca güven açısından önce lisansı teslim ediyor sonra ücreti alıyorum forumda ki arkadaşlara özel.Bilginiz olsun.
Aezakmi4 dedi: Mailinizi aldım. Hocam yarın size mail atarım. Şu anlık vaktim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Ayrıca güven açısından önce lisansı teslim ediyor sonra ücreti alıyorum forumda ki arkadaşlara özel.Bilginiz olsun.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 8 Mart 2021 #13 Giray Han dedi: Tamamdır hocam. Ayrıca güven açısından önce lisansı teslim ediyor sonra ücreti alıyorum forumda ki arkadaşlara özel.Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam mail attım. Dönüş yapmadınız?
Giray Han dedi: Tamamdır hocam. Ayrıca güven açısından önce lisansı teslim ediyor sonra ücreti alıyorum forumda ki arkadaşlara özel.Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam mail attım. Dönüş yapmadınız?
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 8 Mart 2021 #14 Aezakmi4 dedi: Hocam mail attım. Dönüş yapmadınız? Genişletmek için tıkla... Dönüş yapıldı. Lisans teslim edildi.Lütfen kontrol ediniz. Ödemeniz bekleniyor.
Aezakmi4 dedi: Hocam mail attım. Dönüş yapmadınız? Genişletmek için tıkla... Dönüş yapıldı. Lisans teslim edildi.Lütfen kontrol ediniz. Ödemeniz bekleniyor.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 8 Mart 2021 #15 Giray Han dedi: Dönüş yapıldı. Lisans teslim edildi.Lütfen kontrol ediniz. Ödemeniz bekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mail gelmedi bana ? Yanlış olmasın?
Giray Han dedi: Dönüş yapıldı. Lisans teslim edildi.Lütfen kontrol ediniz. Ödemeniz bekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mail gelmedi bana ? Yanlış olmasın?
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 8 Mart 2021 #16 Aezakmi4 dedi: Hocam mail gelmedi bana ? Yanlış olmasın? Genişletmek için tıkla... Lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz hocam.Mail gönderildi size. Dosya Ekleri lisans.jpg 26,5 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 8 Mart 2021
Aezakmi4 dedi: Hocam mail gelmedi bana ? Yanlış olmasın? Genişletmek için tıkla... Lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz hocam.Mail gönderildi size.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 8 Mart 2021 #17 Giray Han dedi: Lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz hocam.Mail gönderildi size. Genişletmek için tıkla... hocam ben de niye gözükmüyor? Gereksiz e-postada da yok. Siz isterseniz icloud değil de hotmail.com olarak yollar mısınız?
Giray Han dedi: Lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz hocam.Mail gönderildi size. Genişletmek için tıkla... hocam ben de niye gözükmüyor? Gereksiz e-postada da yok. Siz isterseniz icloud değil de hotmail.com olarak yollar mısınız?
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 8 Mart 2021 #18 Aezakmi4 dedi: hocam ben de niye gözükmüyor? Gereksiz e-postada da yok. Siz isterseniz icloud değil de hotmail.com olarak yollar mısınız? Eki Görüntüle 911872 Genişletmek için tıkla... şahsi mail adresimden yolluyorum tekrar hocam. Aezakmi4 dedi: hocam ben de niye gözükmüyor? Gereksiz e-postada da yok. Siz isterseniz icloud değil de hotmail.com olarak yollar mısınız? Eki Görüntüle 911872 Genişletmek için tıkla... Yolladım hocam.
Aezakmi4 dedi: hocam ben de niye gözükmüyor? Gereksiz e-postada da yok. Siz isterseniz icloud değil de hotmail.com olarak yollar mısınız? Eki Görüntüle 911872 Genişletmek için tıkla... şahsi mail adresimden yolluyorum tekrar hocam. Aezakmi4 dedi: hocam ben de niye gözükmüyor? Gereksiz e-postada da yok. Siz isterseniz icloud değil de hotmail.com olarak yollar mısınız? Eki Görüntüle 911872 Genişletmek için tıkla... Yolladım hocam.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 8 Mart 2021 #19 Giray Han dedi: şahsi mail adresimden yolluyorum tekrar hocam. Yolladım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam geldi fakat sıkıntı oluştu. Mail’e bir bakabilir misiniz?
Giray Han dedi: şahsi mail adresimden yolluyorum tekrar hocam. Yolladım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam geldi fakat sıkıntı oluştu. Mail’e bir bakabilir misiniz?