Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #41 SdtCngz dedi: Bugun temiz bir kurulum yaptım hocam. Hizmetler vs birçok şeyi kapattım, aynı crackli windowsdaki gibi kaynak tüketiyor Ağ,Ram ve CPU. Genişletmek için tıkla... Hocam nolur nolmaz crack indirmeyin. Haksız mıyım?
SdtCngz dedi: Bugun temiz bir kurulum yaptım hocam. Hizmetler vs birçok şeyi kapattım, aynı crackli windowsdaki gibi kaynak tüketiyor Ağ,Ram ve CPU. Genişletmek için tıkla... Hocam nolur nolmaz crack indirmeyin. Haksız mıyım?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #42 Rub dedi: Hocam nolur nolmaz crack indirmeyin. Haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Birçok kez indirdim o siteden hatta benden daha uzman yazılımcı arkadaşlarım dahi indirip analiz ettiler. Hiçbir sorun yaşamadık bu güne kadar.
Rub dedi: Hocam nolur nolmaz crack indirmeyin. Haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Birçok kez indirdim o siteden hatta benden daha uzman yazılımcı arkadaşlarım dahi indirip analiz ettiler. Hiçbir sorun yaşamadık bu güne kadar.