Görev Yöneticisi'nden her yere erişebiliyorum kod yazıp istediğim şeyi çalıştırıp webde bile geziyorum ama masaüstü yok. Format atmaya niyetim yok nasıl düzeltirim bunu?
(Ekleme yapıyorum masaüstü her açılıştan 10 dk sonra geliyor. Bilgisayar açılıyor 10 dk sonra geliyor. Normalde sistemin açılması masaüstünün gelmesi 5 saniye.
Hocam şuan bilgisayar kapalı bakamayacağım ama bir şey dikkatimi çekti Parameters kısmında ClipSvc.dll767 yazıyor sondaki 767'yi silip bilgisayarı yeniden başlatabilir misiniz? O 767 nereden geldiyse artık.
Yani sorun clipsvc'den ama neresinden onu bilmek lazım dll dosyası mı gitmiş yoksa regedit kaynaklı mı diye. Hizmetler uygulamasından aktif etmeye çalışır mısın ne gibi bir hata verecek? Sonra dll'i ardından regedit'deki kaynağını kontrol ederiz.
Yani sorun ClipSVC'den ama neresinden onu bilmek lazım DLL dosyası mı gitmiş yoksa Regedit kaynaklı mı diye. Hizmetler uygulamasından aktif etmeye çalışır mısın ne gibi bir hata verecek? Sonra DLL'i ardından Regedit'deki kaynağını kontrol ederiz.
Bunu dediğime inanamıyorum ama şu komutu dene SFC /scannow Gene güvenmiyorum bu gereksiz komuta ama dosyayı yükleyebiliyor olması lazım o kadar da değil. Bide System32'de ClipSvc.dll var mı ona bak ilk başta.