Çözüldü Windows 10 Pro masaüstü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Çorum
Daha fazla  
RAM
12GB
SSD veya HDD modeli
Lenovo
Ekran kartı
Intel yerleşik, amd radeon 530
Anakart
LNVNB161216
İşlemci
İ5 8TH
Görev Yöneticisi'nden her yere erişebiliyorum kod yazıp istediğim şeyi çalıştırıp webde bile geziyorum ama masaüstü yok. Format atmaya niyetim yok nasıl düzeltirim bunu?
(Ekleme yapıyorum masaüstü her açılıştan 10 dk sonra geliyor. Bilgisayar açılıyor 10 dk sonra geliyor. Normalde sistemin açılması masaüstünün gelmesi 5 saniye.

Tamam hocam bir saniye.

Hocam yine siyah ekran açıldı.
Muhtemelen kayıt defteri verilerinden. Şimdi çok fazla veri yok istersen internetten bir ClipSvc reg fix dosyası bulabilirsin ama bence sorunun gerçekten ne olduğunu anlamak daha önemli eğer gerçekten kayıt defterinden kaynaklanıyorsa. Bana HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ClipSVC kısmının bir görüntüsünü paylaşabilir misin? Bir de altında Parameters bölümü olacaktır onun da içeriğini görsem hiç fena olmaz. Tabii oradalarsa

İnşallah yapacağım hocam ama hazır bilgisayar açılmışken aile ortak kullanımına geçti bilgisayar ben iş bitince yapar atarım müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim. Sağ olasın hocam.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…