QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.360 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #11 west00nn dedi: Hocam burada işte farklı insanlarda kullanabiliyor falan olayı var yani bir sıkıntı çıkar mı sizce. Genişletmek için tıkla... hayır satın aldım ben bir problem yok arkadaşım 2 yıldır kullanıyor.
west00nn dedi: Hocam burada işte farklı insanlarda kullanabiliyor falan olayı var yani bir sıkıntı çıkar mı sizce. Genişletmek için tıkla... hayır satın aldım ben bir problem yok arkadaşım 2 yıldır kullanıyor.
W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #12 QTV dedi: Hayır satın aldım ben bir problem yok arkadaşım 2 yıldır kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 100 TL'lik olan mi?
QTV dedi: Hayır satın aldım ben bir problem yok arkadaşım 2 yıldır kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 100 TL'lik olan mi?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.360 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #13 west00nn dedi: 100 TL'lik olan mi? Genişletmek için tıkla... Evet, win11 'e geçsen bile keyin geçerli oluyor.
west00nn dedi: 100 TL'lik olan mi? Genişletmek için tıkla... Evet, win11 'e geçsen bile keyin geçerli oluyor.
123musti123 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 643 Yer Afganistan Daha fazla Sistem Özellikleri ne? Cinsiyet Erkek Meslek FBI Special Agent 23 Mayıs 2024 #14 west00nn dedi: Hocam burada işte farklı insanlarda kullanabiliyor falan olayı var yani bir sıkıntı çıkar mı sizce. Genişletmek için tıkla... Bende çıkmaz OEM key alın CMD'yi falan boş verin
west00nn dedi: Hocam burada işte farklı insanlarda kullanabiliyor falan olayı var yani bir sıkıntı çıkar mı sizce. Genişletmek için tıkla... Bende çıkmaz OEM key alın CMD'yi falan boş verin
E ETPMaster54 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #15 Windows 10 Orjinal Yapma işlemi için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir. Başlat – Arama yerinde “PowerShell” ifadesini aratın. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Aşağıda yer alan kodu kopyaladıktan sonra sağ tıklayıp yapıştırın ve “Enter” tuşuna basın. irm https://get.activated.win | iex Karşınıza çıkan pencerede ise 1 veya 2 tuşuna basabilirsiniz. Windows 10 Orjinal olduğunda “Yeşil” yazıyla Permanently Activated ifadesi yazacaktır.
Windows 10 Orjinal Yapma işlemi için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir. Başlat – Arama yerinde “PowerShell” ifadesini aratın. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Aşağıda yer alan kodu kopyaladıktan sonra sağ tıklayıp yapıştırın ve “Enter” tuşuna basın. irm https://get.activated.win | iex Karşınıza çıkan pencerede ise 1 veya 2 tuşuna basabilirsiniz. Windows 10 Orjinal olduğunda “Yeşil” yazıyla Permanently Activated ifadesi yazacaktır.