Windows 10 Pro nasıl etkinleştirilir?

Darsiere

Hectopat
Yer
Midland
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kioxia 1TB M.2SSD
Ekran kartı
Asus Dual RTX 4060 OC 8GB
Anakart
GIGABYTE H610M H V2
İşlemci
İntel İ5 12400F
Windows 10'u etkinleştirmek istiyorum çünkü arka planı vesaire değiştiremiyorum ama çok pahalı anlamadım. Kaç bin lira vereceğiz buna? (Pro versiyon)

Ücretsiz olmuyor mu?

SağlamLisans'tan kod alıyorum ben genelde. Hiç sorun yaşamadım. Fiyatı da binlerce lira değildi yani. Ben aldığım zamanlar 100-150₺. Genelde OEM key alırım.

Ömür boyu kullanabileceğiniz Retail Windows 10 Pro ürün anahtarını buradan alabilirsiniz.
Başka bir siteden daha ucuza bulursanız Retail türünde olmasına dikkat edin. Volume_MAK ya da OEM keyleri donanım değişikliğinde ya da format sonrasında kullanma sorunu yaşayabilirsiniz.

PTT AVM'den hiç alışveriş yapmadım hocam yanlış yönledirmek istemem sizi. Ama kargo olmaz büyük ihtimal. Maille kod geliyor. Dediğim gibi buradan hiç alışveriş yapmadım bir şey diyemem.
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
bu olur mu?

PTT AVM'den hiç alışveriş yapmadım hocam yanlış yönledirmek istemem sizi. Ama kargo olmaz büyük ihtimal. Maille kod geliyor. Dediğim gibi buradan hiç alışveriş yapmadım bir şey diyemem.
Hocam aldım göndermediler adreste girmedim kargoyla mı gönderecekler hala hazırlanıyor diyor.

bu olur mu?

Hocam aldım göndermediler adreste girmedim kargoyla mı gönderecekler hala hazırlanıyor diyor.
sağlamlistanstan aldım

bu olur mu?

sağlamlistanstan aldım
yardımcı olur musunuz sizde rica etsem

Son düzenleme:
Gelmedi hocam sadece fatura gönderdiler.

Hocam ben aldığımda 15-30 dk sonrasında geldi. Biraz bekleyin gelir. Gelmez ise zaten mesaj bırak seçiğinden yardımcı olurlar. Ben yanlış kod aldığımda yardımcı olmuşlardı.

gelmedi hocam sadece fatura gönderdiler
Satın aldığınız siteye girin,
Sol alt tarafta chat bölümünden "Lisansım nerede kaldı?" yazın,
Size dönüş sağlayacaklardır.
Mail adresinizi bir kere daha soracaklardır size,
Cevaplayın.
Gerekirse whatsappdan da dönüş sağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…