Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.818 Çözümler 12 Yer Midland 16 Ağustos 2024 #11 çok yazdım oraya bakan olmadı lisansım nerede yazdım gmail bıraktım şimdi.
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 16 Ağustos 2024 #12 Darsiere dedi: çok yazdım oraya bakan olmadı lisansım nerede yazdım gmail bıraktım şimdi. Genişletmek için tıkla... Baya meşguller demek kiVay canına!..
Darsiere dedi: çok yazdım oraya bakan olmadı lisansım nerede yazdım gmail bıraktım şimdi. Genişletmek için tıkla... Baya meşguller demek kiVay canına!..
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #13 Darsiere dedi: Windows 10'u etkinleştirmek istiyorum çünkü arka planı vesaire değiştiremiyorum ama çok pahalı anlamadım. Kaç bin lira vereceğiz buna? (Pro versiyon) Ücretsiz olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an internette 9 adet Pro Retail var arastırın, buradan yardımcı olamıyoruz. Ozellikle Çin forumları.
Darsiere dedi: Windows 10'u etkinleştirmek istiyorum çünkü arka planı vesaire değiştiremiyorum ama çok pahalı anlamadım. Kaç bin lira vereceğiz buna? (Pro versiyon) Ücretsiz olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an internette 9 adet Pro Retail var arastırın, buradan yardımcı olamıyoruz. Ozellikle Çin forumları.