miyawisu Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2024 #1 Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 10 Temmuz 2024 #2 miyawisu dedi: Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... OEM key ise silemezsin.
miyawisu dedi: Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... OEM key ise silemezsin.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 10 Temmuz 2024 #3 miyawisu dedi: Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Sistemi geri yükle.
miyawisu dedi: Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Sistemi geri yükle.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 miyawisu dedi: Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 kurun, düzelecektir. Kurulum esnasında ürün anahtarı istememeli, isterse alttaki anahtarı girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
miyawisu dedi: Laptopumda Windows 11 Home vardı ama bilgisayarcıya bir sorun için verdiğimde Windows 10 Pro korsan yapmış. Ben bunu nasıl orijinale geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 kurun, düzelecektir. Kurulum esnasında ürün anahtarı istememeli, isterse alttaki anahtarı girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
miyawisu Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2024 #5 Atakan K dedi: Hocam Windows 11 kurun, düzelecektir. Kurulum esnasında ürün anahtarı istememeli, isterse alttaki anahtarı girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Napıcam her şeyi yaptım burda sorun çıktı Dosya Ekleri image.jpg 68,7 KB · Görüntüleme: 27
Atakan K dedi: Hocam Windows 11 kurun, düzelecektir. Kurulum esnasında ürün anahtarı istememeli, isterse alttaki anahtarı girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Napıcam her şeyi yaptım burda sorun çıktı
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu deneyin.