ktltk2 Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #1 Windows 10 Pro Key almak istiyorum da bildiğiniz güvenilir bir site varsa söyleyebilir misiniz?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #2 Ben yazılımbudurdan almıştım hiçbir sorun olmadı.
tayfunsagdic Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 278 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Sistemleri Mühendisi 21 Eylül 2020 #3 Amazondan almıştım en ucuza satan satıcıdan kullanıyorum sorunsuz.
ktltk2 Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #4 RHEZNOW dedi: Ben yazılımbudurdan almıştım hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben de buradan alacaktım ama ekşide bir sürü kişi dolandırıcı demiş emin olamadım o yüzden.
RHEZNOW dedi: Ben yazılımbudurdan almıştım hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben de buradan alacaktım ama ekşide bir sürü kişi dolandırıcı demiş emin olamadım o yüzden.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #5 ktltk2 dedi: Teşekkürler. Ben de buradan alacaktım ama ekşide bir sürü kişi dolandırıcı demiş emin olamadım o yüzden. Genişletmek için tıkla... Her siteye diyen var sadece biraz geç attılar 24 saatten kısaydı ama.
ktltk2 dedi: Teşekkürler. Ben de buradan alacaktım ama ekşide bir sürü kişi dolandırıcı demiş emin olamadım o yüzden. Genişletmek için tıkla... Her siteye diyen var sadece biraz geç attılar 24 saatten kısaydı ama.
ogulcan97 Kilopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #6 Bende yazılımbudur'dan aldım. 15 dakikada gönderdiler hiçbir sorun yok.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #7 ogulcan97 dedi: Bende yazılımbudur'dan aldım. 15 dakikada gönderdiler hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben cumartesi gecesi aldım yoğunluktandır diye düşündüm.
ogulcan97 dedi: Bende yazılımbudur'dan aldım. 15 dakikada gönderdiler hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben cumartesi gecesi aldım yoğunluktandır diye düşündüm.
ogulcan97 Kilopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #8 RHEZNOW dedi: Ben cumartesi gecesi aldım yoğunluktandır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Genellikle akşam veya gece saatlerinde alırsanız ertesi gün gönderiyorlar. Mesai saati gibi düşünün. Ben sanırsam sabah saatlerinde almıştım.
RHEZNOW dedi: Ben cumartesi gecesi aldım yoğunluktandır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Genellikle akşam veya gece saatlerinde alırsanız ertesi gün gönderiyorlar. Mesai saati gibi düşünün. Ben sanırsam sabah saatlerinde almıştım.
Bengizli Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #9 RHEZNOW dedi: Her siteye diyen var sadece biraz geç attılar 24 saatten kısaydı ama. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum CMD'ye "slmgr /xpr" yazınca ne çıkıyor. Kalıcı olarak etkinleştirildi mi diyor. Toplu etkinleştirme mi?
RHEZNOW dedi: Her siteye diyen var sadece biraz geç attılar 24 saatten kısaydı ama. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum CMD'ye "slmgr /xpr" yazınca ne çıkıyor. Kalıcı olarak etkinleştirildi mi diyor. Toplu etkinleştirme mi?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 Bengizli dedi: Bende almayı düşünüyorum CMD'ye "slmgr /xpr" yazınca ne çıkıyor. Kalıcı olarak etkinleştirildi mi diyor. Toplu etkinleştirme mi? Genişletmek için tıkla...
Bengizli dedi: Bende almayı düşünüyorum CMD'ye "slmgr /xpr" yazınca ne çıkıyor. Kalıcı olarak etkinleştirildi mi diyor. Toplu etkinleştirme mi? Genişletmek için tıkla...