Ahmet_MaxPayne Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2017 #1 Windows 10 medya oluşturma programında sadece iki seçenek bulunuyor: Windows 10 ve Windows 10 Home.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Şubat 2017 #2 Buradaki sürümü kurarken hem Core hem de Pro sürüm arasında seçim yapabiliyorsunuz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Buradaki sürümü kurarken hem Core hem de Pro sürüm arasında seçim yapabiliyorsunuz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Ahmet_MaxPayne Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Buradaki sürümü kurarken hem Core hem de Pro sürüm arasında seçim yapabiliyorsunuz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Teşekkürler , bu sürümün güncel olması ya da olmaması gibi bir durum var mıdır? Açıkçası bilgisayarıma temiz bir başlangıç yapmak istiyorum ve her şeyin düzgün olmasını istiyorum
Recep Baltaş dedi: Buradaki sürümü kurarken hem Core hem de Pro sürüm arasında seçim yapabiliyorsunuz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Teşekkürler , bu sürümün güncel olması ya da olmaması gibi bir durum var mıdır? Açıkçası bilgisayarıma temiz bir başlangıç yapmak istiyorum ve her şeyin düzgün olmasını istiyorum