Windows 10 Pro NTFS.sys mavi ekran hatası

LoncaI

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2 gündür karşılaştığım bir sorun durdurma kodu PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Sizce neden kaynaklı olabilir bu hata? Bilgisayar birkaç gündür açılmıyor. RAM yanmış olabilir mi? Aldığım hata aşağıdadır.

16274091828608834043428425558322.jpg

Dump dosyası paylaşın.

Dump dosyası paylaşın.
Merhaba. Bilgisayarım açılmadığı için maalesef minidump dosyalarını alamıyorum. Alabileceğim bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim

Sorun RAM kaynaklıdır. Başıma geldiği için söylüyorum. RAM'lerde overclock varsa varsayılan ayarlara çekin. BIOS'u yeni güncellediyseniz bir önceki sürüme, güncel değilse son sürüme güncelleyiniz.

Sorun RAM kaynaklıdır. Başıma geldiği için söylüyorum. RAM'lerde overclock varsa varsayılan ayarlara çekin. BIOS'u yeni güncellediyseniz bir önceki sürüme, güncel değilse son sürüme güncelleyiniz.
Hayır, RAM kaynaklı değil.
NTFS.sys diski kontrol eder.
Yüzlerce konuya baktım.
NTFS.sys ile alakalı çok hata da çözdüm ama hiçbirinde RAM kaynaklı çıkmadı.

Artı -1 Eksi
Disketen veriyi bellek taşır ve gerekli birimler veriyi bellekten alır. NTFS disk formatı olması sorunun diskten kaynaklandığı şüphesi veriyor ancak öyle değil. Yakın zamanda PC'yş açamaz oldum masaüstü geldiğinde direkt mavi ekran hatası alıyordum. RAM'lerdeki OC'u ve BIOS'u bir versiyon geri çekerek çözdüm olayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı