Windows 10 Pro OEM key nereden alınabilir?

cyberpeek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Windows 10 Pro kullanıyorum. İnternette KMS server ile Windows'u etkinleştirmenin zararlı olduğuna dair birçok şey okudum. Bu yüzden uygun olan OEM key ile sorunu çözmek istiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? En uygun ve en çok yorum alan burayı buldum.

Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben keylerimi saglamlisans.com dan almıştım. Geçen hafta da aylık Adobe Creative Cloud aldım. Hiç bir sorun yaşamadım.

Ben keylerimi saglamlisans.comdan almıştım. Geçen hafta da aylık Adobe Creative Cloud aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.

İki sitede 89.90TL fiyat var sanırım ikisi de OEM bireysel kullanım satıyorlar. Peki kodu kontrol edebiliyormuşuz tekil mi yoksa çoğul kullanım key mi diye onu nasıl kontrol edebilirim satın alım sonrası?

İki sitede 89.90TL fiyat var sanırım ikisi de OEM bireysel kullanım satıyorlar. Peki kodu kontrol edebiliyormuşuz tekil mi yoksa çoğul kullanım key mi diye onu nasıl kontrol edebilirim satın alım sonrası?
Tüm OEM keyler tek kullanımlıktır. Retail olanlardan almanız lazım çok kullanım için.

Sağlamlisans sitesinden OEM anakarta gomullu değiştirene kadar gitmez Retail format atınca gider ona göre alın.

Ben Retail Lisans kullanıyorum. Mak Lisans nasıl anlaşılır bilmiyorum.

Yanlış bilgi
Retail farklı bilgisayarlarda da kullanılabiliyor, OEM sadece ilk girildiği anakarta gömülü oluyor diye biliyorum hocam yanlışınız olmasın?

Hayır, Retail'i bir kere girdiğiniz an format atinca key iptal olur. Olmaması istiyorsan Microsoft hesabınız açıkken aktif edin ve sifirladiktan sonra hesapla giriş yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…