MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #11 0skar dedi: Şimşekyazılım var bu ürünleri satan. Mak lisans varmış. Formattan sonra çalışmaz diyor. 11 tl olan bir ürünü gönderdim. Whatsapp'tan konuşuyorduk. Ondan dolayı acaba Mak mı oem mi retail mi açıklamada belirtilmiyor kuşkuda kaldım. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla bir görüşmek lazım dediğiniz olabilir belki. 20 TL'ye almıştım ben yazılımbudur dan
0skar dedi: Şimşekyazılım var bu ürünleri satan. Mak lisans varmış. Formattan sonra çalışmaz diyor. 11 tl olan bir ürünü gönderdim. Whatsapp'tan konuşuyorduk. Ondan dolayı acaba Mak mı oem mi retail mi açıklamada belirtilmiyor kuşkuda kaldım. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla bir görüşmek lazım dediğiniz olabilir belki. 20 TL'ye almıştım ben yazılımbudur dan
0skar Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 347 2 Ocak 2020 #12 MertTR12 dedi: Satıcıyla bir görüşmek lazım dediğiniz olabilir belki. 20 TL'ye almıştım ben yazılımbudur dan Genişletmek için tıkla... Daha önce bende aldım notebook'a fakat format atmadım tabi. Mak olayı kafamı karıştırdı soru sordum satıcıya bakalım dönüş yaparsa alacağım bir tane.
MertTR12 dedi: Satıcıyla bir görüşmek lazım dediğiniz olabilir belki. 20 TL'ye almıştım ben yazılımbudur dan Genişletmek için tıkla... Daha önce bende aldım notebook'a fakat format atmadım tabi. Mak olayı kafamı karıştırdı soru sordum satıcıya bakalım dönüş yaparsa alacağım bir tane.