Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 10 Kasım 2020 #11 89069 dedi: @Okan17 @ustumegelme CMD'de slmgr /dli komutunu çalıştırıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediginizden bir şey anlamadim neyi ogrenmek istiyorsunuz?
89069 dedi: @Okan17 @ustumegelme CMD'de slmgr /dli komutunu çalıştırıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediginizden bir şey anlamadim neyi ogrenmek istiyorsunuz?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 10 Kasım 2020 #12 Okan17 dedi: Dediginizden bir şey anlamadim, neyi ogrenmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız anahtarın türünü.
Okan17 dedi: Dediginizden bir şey anlamadim, neyi ogrenmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız anahtarın türünü.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #13 Okan17 dedi: Ben aldim kullaniyorum diyorum ne riskinden bahsediyorsun adama 80 lira verdircen bosu bosuna. Genişletmek için tıkla... Kardeşim çoğu kişi forumda sorunlu olduğunu yazdı sitenin sende sorun olmamış olabilir ancak bu sonucu değiştirmez.
Okan17 dedi: Ben aldim kullaniyorum diyorum ne riskinden bahsediyorsun adama 80 lira verdircen bosu bosuna. Genişletmek için tıkla... Kardeşim çoğu kişi forumda sorunlu olduğunu yazdı sitenin sende sorun olmamış olabilir ancak bu sonucu değiştirmez.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 10 Kasım 2020 #14 ÇAĞATAY TORUN dedi: Kardeşim çoğu kişi forumda sorunlu olduğunu yazdı sitenin sende sorun olmamış olabilir ancak bu sonucu değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Forumda 1 2 saat geciken hemen sorun olarak forum aciyor bu sitenin kotu olmasi anlamina gelmiyor. 89069 dedi: Satın aldığınız anahtarın türünü. Genişletmek için tıkla... Attigim linkten bakabilirsiniz orada yaziyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Kardeşim çoğu kişi forumda sorunlu olduğunu yazdı sitenin sende sorun olmamış olabilir ancak bu sonucu değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Forumda 1 2 saat geciken hemen sorun olarak forum aciyor bu sitenin kotu olmasi anlamina gelmiyor. 89069 dedi: Satın aldığınız anahtarın türünü. Genişletmek için tıkla... Attigim linkten bakabilirsiniz orada yaziyor.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 10 Kasım 2020 #15 @Okan17 sitenin sahibi senin kadar savunmaz, bi' ay önce aldım MAK anahtar çıktı, çalışmıyor işte. Ne zorluyorsun ki?
@Okan17 sitenin sahibi senin kadar savunmaz, bi' ay önce aldım MAK anahtar çıktı, çalışmıyor işte. Ne zorluyorsun ki?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #16 Okan17 dedi: Forumda 1 2 saat geciken hemen sorun olarak forum aciyor bu sitenin kotu olmasi anlamina gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Gecikmeden değil MAK anahtarları sürekli satıp duruyorlarmış millete sonra da değişim yapmıyorlarmış.
Okan17 dedi: Forumda 1 2 saat geciken hemen sorun olarak forum aciyor bu sitenin kotu olmasi anlamina gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Gecikmeden değil MAK anahtarları sürekli satıp duruyorlarmış millete sonra da değişim yapmıyorlarmış.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 10 Kasım 2020 #17 89069 dedi: @Okan17 sitenin sahibi senin kadar savunmaz, bi' ay önce aldım MAK anahtar çıktı, çalışmıyor işte. Ne zorluyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Önce bir düzgün konusmasini ögren sende sorun falan Key format attiktan sonra yazcaktin bunu yapamadiysan sorabilirdin cevap veriyorlar. ÇAĞATAY TORUN dedi: Gecikmeden değil MAK anahtarları sürekli satıp duruyorlarmış millete sonra da cevap vermiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Bende şu an etkinlestirildi diyor bu zamana kadar da bir sikinti cikmadi.
89069 dedi: @Okan17 sitenin sahibi senin kadar savunmaz, bi' ay önce aldım MAK anahtar çıktı, çalışmıyor işte. Ne zorluyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Önce bir düzgün konusmasini ögren sende sorun falan Key format attiktan sonra yazcaktin bunu yapamadiysan sorabilirdin cevap veriyorlar. ÇAĞATAY TORUN dedi: Gecikmeden değil MAK anahtarları sürekli satıp duruyorlarmış millete sonra da cevap vermiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Bende şu an etkinlestirildi diyor bu zamana kadar da bir sikinti cikmadi.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 10 Kasım 2020 #18 @Okan17 sen kullan şimdilik çok sevdiğin o anahtarını, birkaç ay sonra lisansın geçersiz olunca yolun düşecek zaten buraya, ilk ben cevap vereceğim sana.
@Okan17 sen kullan şimdilik çok sevdiğin o anahtarını, birkaç ay sonra lisansın geçersiz olunca yolun düşecek zaten buraya, ilk ben cevap vereceğim sana.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 10 Kasım 2020 #19 Peki. 89069 dedi: @Okan17 sen kullan şimdilik çok sevdiğin o anahtarını, birkaç ay sonra lisansın geçersiz olunca beklerim buraya, ilk ben cevap vereceğim sana. Genişletmek için tıkla... Peki.
Peki. 89069 dedi: @Okan17 sen kullan şimdilik çok sevdiğin o anahtarını, birkaç ay sonra lisansın geçersiz olunca beklerim buraya, ilk ben cevap vereceğim sana. Genişletmek için tıkla... Peki.
ustumegelme Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #20 89069 dedi: @Okan17 @ustumegelme CMD'de slmgr /dli komutunu çalıştırıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Discorddan arkadaşa yazdım rica ettim gönderdi resmi. Umarım yeterli olmuştur. Dosya Ekleri 341234123.jpg 45,7 KB · Görüntüleme: 103
89069 dedi: @Okan17 @ustumegelme CMD'de slmgr /dli komutunu çalıştırıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Discorddan arkadaşa yazdım rica ettim gönderdi resmi. Umarım yeterli olmuştur.