B barishans Centipat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 15 6 Ocak 2021 #1 Merhaba OEM Windows 10 Pro Key almak istiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım, fiyatı uygun bir öneri yaparsanız sevinirim.
Merhaba OEM Windows 10 Pro Key almak istiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım, fiyatı uygun bir öneri yaparsanız sevinirim.
B barishans Centipat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 15 6 Ocak 2021 #2 hocam herkes aynı şekilde kullanmıyor bilgisayarı saygılar.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.135 Makaleler 4 Çözümler 15 6 Ocak 2021 #3 Yazılımbudur güvenilirdir.
Nehir899 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 148 6 Ocak 2021 #4 barishans dedi: Hocam herkes aynı şekilde kullanmıyor bilgisayarı saygılar. Genişletmek için tıkla... Orijinalden farkı yok benim akıllı arkadaşım güncelleme bile yapabiliyorsun daha ne olsun. barishans dedi: hocam herkes aynı şekilde kullanmıyor bilgisayarı saygılar. Genişletmek için tıkla... Gevura paranı kaptıracaksan git al banane
barishans dedi: Hocam herkes aynı şekilde kullanmıyor bilgisayarı saygılar. Genişletmek için tıkla... Orijinalden farkı yok benim akıllı arkadaşım güncelleme bile yapabiliyorsun daha ne olsun. barishans dedi: hocam herkes aynı şekilde kullanmıyor bilgisayarı saygılar. Genişletmek için tıkla... Gevura paranı kaptıracaksan git al banane
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #5 Nehir899 dedi: Orijinalden farkı yok benim akıllı arkadaşım güncelleme bile yapabiliyorsun daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... İki üç gün sonra bilgisayara virüs girincede oturup ağlıyorsun. barishans dedi: Merhaba OEM Windows 10 Pro Key almak istiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım, fiyatı uygun bir öneri yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanın gitsin hiçbir eksisi yok.
Nehir899 dedi: Orijinalden farkı yok benim akıllı arkadaşım güncelleme bile yapabiliyorsun daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... İki üç gün sonra bilgisayara virüs girincede oturup ağlıyorsun. barishans dedi: Merhaba OEM Windows 10 Pro Key almak istiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım, fiyatı uygun bir öneri yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanın gitsin hiçbir eksisi yok.
B barishans Centipat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 15 6 Ocak 2021 #6 Nehir899 dedi: Orijinalden farkı yok benim akıllı arkadaşım güncelleme bile yapabiliyorsun daha ne olsun. Gevura paranı kaptıracaksan git al banane Genişletmek için tıkla... tek akıllı sendin dimi hocam .
Nehir899 dedi: Orijinalden farkı yok benim akıllı arkadaşım güncelleme bile yapabiliyorsun daha ne olsun. Gevura paranı kaptıracaksan git al banane Genişletmek için tıkla... tek akıllı sendin dimi hocam .
Nehir899 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 148 6 Ocak 2021 #7 ma a koçi vore dedi: İki üç gün sonra bilgisayara virüs girincede oturup ağlıyorsun. Deneme sürümü kullanın gitsin hiçbir eksisi yok. Genişletmek için tıkla... Kendin yaşamıssın demek ki ben sistemimde anti virüs kullanmıyorum ve Defender'ı sildim kodlarla PowerShell ile.
ma a koçi vore dedi: İki üç gün sonra bilgisayara virüs girincede oturup ağlıyorsun. Deneme sürümü kullanın gitsin hiçbir eksisi yok. Genişletmek için tıkla... Kendin yaşamıssın demek ki ben sistemimde anti virüs kullanmıyorum ve Defender'ı sildim kodlarla PowerShell ile.
B barishans Centipat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 15 6 Ocak 2021 #8 Nehir899 dedi: Kendin yaşamıssın demek ki ben sistemimde anti virüs kullanmıyorum ve Defender'ı sildim kodlarla PowerShell ile. Genişletmek için tıkla... hocam biri şu arkadaşla ilgilenirse sevinirim timeout felan lazım hava alsın gelir sonra.
Nehir899 dedi: Kendin yaşamıssın demek ki ben sistemimde anti virüs kullanmıyorum ve Defender'ı sildim kodlarla PowerShell ile. Genişletmek için tıkla... hocam biri şu arkadaşla ilgilenirse sevinirim timeout felan lazım hava alsın gelir sonra.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #9 Nehir899 dedi: Kendin yaşamıssın demek ki ben sistemimde anti virüs kullanmıyorum ve Defender'ı sildim kodlarla PowerShell ile. Bence çok konuşma bulma benden belanı. Enayi sen git OEM Key al hadi bb. Genişletmek için tıkla... Yaşamadım hep orijinal kullandım ama "bazı kişilerin önerileri üzerine" kullanan arkadaşları forumda gördük. Sürprizbozan: Komik gavura para kaptırmayın deyip Apple kullanmanız ise ayrı güzel bir detay Ha bu arada size ve o "küçük" düşüncelerinize bol belalı günler.
Nehir899 dedi: Kendin yaşamıssın demek ki ben sistemimde anti virüs kullanmıyorum ve Defender'ı sildim kodlarla PowerShell ile. Bence çok konuşma bulma benden belanı. Enayi sen git OEM Key al hadi bb. Genişletmek için tıkla... Yaşamadım hep orijinal kullandım ama "bazı kişilerin önerileri üzerine" kullanan arkadaşları forumda gördük. Sürprizbozan: Komik gavura para kaptırmayın deyip Apple kullanmanız ise ayrı güzel bir detay Ha bu arada size ve o "küçük" düşüncelerinize bol belalı günler.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.582 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #10 Hocam MAK Key kullanabilirsiniz. İnternette biraz araştırırsanız nasıl yapılacağını bulabilirsiniz. Burada link vermem doğru olmaz.
Hocam MAK Key kullanabilirsiniz. İnternette biraz araştırırsanız nasıl yapılacağını bulabilirsiniz. Burada link vermem doğru olmaz.