Yeni aldığım işletim sistemsiz bilgisayarıma Windows 10 Pro almak istiyorum.
Küçük bir araştırma yaptım ve şu siteyi buldum: Windows 10 Professional Satın Al, PRO| 95% İndirim - DurmaPLAY
Güvenilir midir? Çok ucuz geldi bana daha önce alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Sosyal'de birçok kullanıcı satın aldı ve memnun kaldı. Şu ana kadar sıkıntı çıkan yok. Alabilirsiniz. Bu arada OEM Key anakarta gömülüyor orada yazmasına rağmen istediğiniz kadar USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
Küçük bir araştırma yaptım ve şu siteyi buldum: Windows 10 Professional Satın Al, PRO| 95% İndirim - DurmaPLAY
Güvenilir midir? Çok ucuz geldi bana daha önce alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Zamanında güvenemediğim için başka site aracılığıyla aldım ama OEM Key konusunda sorun yaşamadım. İdeal yöntem bu olmasa bile lisanslı ve donanım değişmedikçe kalıcı bir Windows sahibi oluyoruz.