Namet Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar ucuza lisans satın aldım. Windows anakarta işlemiş mi yoksa format atınca tekrardan mı almam gerek? Ürün orijinal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
Merhaba arkadaşlar ucuza lisans satın aldım. Windows anakarta işlemiş mi yoksa format atınca tekrardan mı almam gerek? Ürün orijinal mi?
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 28 Şubat 2022 #2 Orijinal ama en dandik key türü denk gelmiş. Belirli bir süre sonra iptal olabilir.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 Namet dedi: Merhaba arkadaşlar ucuza lisans satın aldım. Windows anakarta işlemiş mi yoksa format atınca tekrardan mı almam gerek? Ürün orijinal mi? Eki Görüntüle 1318836 Genişletmek için tıkla... Nereden satın aldın. Eğer ürün açıklamasında Oem veya Retail yazıyorsa iletişime geçip değiştir bence.
Namet dedi: Merhaba arkadaşlar ucuza lisans satın aldım. Windows anakarta işlemiş mi yoksa format atınca tekrardan mı almam gerek? Ürün orijinal mi? Eki Görüntüle 1318836 Genişletmek için tıkla... Nereden satın aldın. Eğer ürün açıklamasında Oem veya Retail yazıyorsa iletişime geçip değiştir bence.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #4 MAK lisanslar belirli bir rakama ulaşınca idi zannedersem iptal oluyorlar. Retail ya da OEM lisans almalıydınız.
MAK lisanslar belirli bir rakama ulaşınca idi zannedersem iptal oluyorlar. Retail ya da OEM lisans almalıydınız.
Namet Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2022 #5 Poyraz Kuzgun dedi: Nereden satın aldın. Eğer ürün açıklamasında Oem veya Retail yazıyorsa iletişime geçip değiştir bence. Genişletmek için tıkla... Şöyle yazıyor.
Poyraz Kuzgun dedi: Nereden satın aldın. Eğer ürün açıklamasında Oem veya Retail yazıyorsa iletişime geçip değiştir bence. Genişletmek için tıkla... Şöyle yazıyor.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #6 Namet dedi: Eki Görüntüle 1318865 Şöyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Mail at adamlara Oem key diye satın aldım MAK göndermişsiniz de, Oem göndersinler. Tabi güvenli bir siteyse muhatap bulabilirsin öbür türlü geri dönüş yapmayabilirler.
Namet dedi: Eki Görüntüle 1318865 Şöyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Mail at adamlara Oem key diye satın aldım MAK göndermişsiniz de, Oem göndersinler. Tabi güvenli bir siteyse muhatap bulabilirsin öbür türlü geri dönüş yapmayabilirler.