Başlık biraz saçma kusura bakmayın önceden görsel bir de sağ alttaki simge olurdu onu bir türlü nasıl açıldığını bulamadım oradan gece ışığı vs. açıyordum amma lakin şu an yok. Bu arada ben sistemi guncelledim ve format atılmıştı sonradan böyle oldu.
Başlık biraz saçma kusura bakmayın önceden görsel bir de sağ alttaki simge olurdu onu bir türlü nasıl açıldığını bulamadım oradan gece ışığı vs. açıyordum amma lakin şu an yok. Bu arada ben sistemi guncelledim ve format atılmıştı sonradan böyle oldu.
Orası bildirim panelini açıyor. O butonu sonra oradaki diğer öğelerle entegre ettiler. Onu mesajlaşma uygulaması sananlara çok denk geldim. Klavyeden Win+A yapmanız veya saate tıklamanız yeterli.
Sıfırlasa bile güncel sürüm kurduğunda yine o ikonu göremez. Eski ve güncelliğini yitirmiş sürümleri kurması lazım. Muhtemelen arkadaşta çok eski bir Windows 10 derlemesi kuruluydu, güncellenince kendiliğinden gitti.