Çözüldü Windows 10 Pro sağ altta önceden olan simge şu an yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrAtmet

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 5600 xt 6 gb
İntel İ5 8400
8+8 2666 mhz ddr4 ram
120+500 gb ssd
msi h110m pro-vd
Gigabyte GS25F2
RAM
8+8 gb ram
SSD veya HDD modeli
120 gb + 500 gb
Ekran kartı
Rx 570
İşlemci
i5 8400
Başlık biraz saçma kusura bakmayın önceden görsel bir de sağ alttaki simge olurdu onu bir türlü nasıl açıldığını bulamadım oradan gece ışığı vs. açıyordum amma lakin şu an yok. Bu arada ben sistemi guncelledim ve format atılmıştı sonradan böyle oldu.

Dosya Ekleri

• 97d9a5f4-ab30-6c73-4583-8ef0ed2fcd37.png
    131,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı.PNG
    61,5 KB · Görüntüleme: 40
Çözüm
Windows +a yap açılıyorsa gelir açılmıyorsa bildirim ayarlarından kurcalamalısın.
Windows +a yap açılıyorsa gelir açılmıyorsa bildirim ayarlarından kurcalamalısın.

Çözüm
Taskbar'a sağ tık yapınca onunla alakalı ayarlardan açılabilir belki.

Orası bildirim panelini açıyor. O butonu sonra oradaki diğer öğelerle entegre ettiler. Onu mesajlaşma uygulaması sananlara çok denk geldim. Klavyeden Win+A yapmanız veya saate tıklamanız yeterli.

İnternetn sıkıntın yoksa sıfırlayıver ya oyun dosyalarını 2. SSD varsa atarsın yarım saate biter mevzu.

İnternetn sıkıntın yoksa sıfırlayıver ya oyun dosyalarını 2. SSD varsa atarsın yarım saate biter mevzu.
Sıfırlasa bile güncel sürüm kurduğunda yine o ikonu göremez. Eski ve güncelliğini yitirmiş sürümleri kurması lazım. Muhtemelen arkadaşta çok eski bir Windows 10 derlemesi kuruluydu, güncellenince kendiliğinden gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…