Windows 10 Pro şifre ekranını otomatik geçme programı var mı?

Rewk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıldır bir program sayesinde oturum açma ekranını otomatik olarak geçiyor masaüstüne geliyordu, format atınca o programı kaybettim. Nasıl yaparım, bu programı bilen var mı? Şifreyi o programa bir kere yazmıştım sonra kendi otomatik hızlıca giriyordu doğrudan masaüstü açılıyordu.

Şu anda açılışta hem e-mail şifresi hem de PIN var.

Eğer böyle bir şey yapıyorsanız şifrenin ne anlamı var? Direk şifreyi kaldırsanıza hocam ayarlardan gördüğüm en ilginç konulardan ve örneklerden birisiniz açıkcası.

Ayarlardan kaldırmayı deneyin. Kaldırılmıyorsa aşağıdaki adımları yapın.

1. başlat / çalıştır‘a girerek ya da Windows + r kısayol tuşuna basarak aşağıdaki menüyü açınız.
2
. Çalıştır ekranına netplwiz yazarak enter'a basın.
3. kullanıcı hesapları panelinden “kullanıcı bu bilgisayarı kullanak için bir ad ve parola girmelidir” seçeneği karşısında bulunan tiki kaldırınız.

İşlemi yaptıktan sonra Enter'a basarak eğer şifre belirlediyseniz şifrenizi yazın. Eğer sisteminizde şifre yoksa uygula, tamam diyerek işlemi bitirebilirsiniz. Ayarları uyguladıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlatın.

Eğer böyle bir şey yapıyorsanız şifrenin ne anlamı var? Direk şifreyi kaldırsanıza hocam ayarlardan gördüğüm en ilginç konulardan ve örneklerden birisiniz açıkcası.
Esprileriyle konuya renk katan arkadaşlara teşekkürler, dahiyane fikirlerinizi nasıl olduysa TABİİ ki ben de denedim olmuyor. Açılırken şifre olmasa bile o ekran da gelmesin power tuşuna basınca masaüstü gelsin istiyorum., ama çok zekisiniz hakkınızı vermek lazım.
Çok teşekkür ederim. Tam çözüm adamısınız, tek kelime fazlalık olmadan doğrudan istenileni vermişiniz, takdir ve teşekkür ediyorum, denedim, tıkır tıkır çalışıyor.

Diğer arkadaşlar da belki de sayeniz de böyle bir program olduğunu görmüşlerdir.

çok teşekkür ederim.
Yardımınız için teşekkürler, aradığım tam olarak @sonforum adlı arkadaşın gönderdiği programdı, denedim şifreyi kendi anında girip masaüstüne getiriyor , çok teşekkür ederim size de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…