Windows 10 Pro Ucuz Olarak Nereden Satın Alınabilir?

Ben 2 gün önce gittigidiyordan Windows 8 lisansı aldım 38 liraya. Hiçbir sıkıntısı yok şu an kullanıyorum 2 defa kurulum yaptım. Lisans bilgilerini sorguladığım da Retail ve makine kalıcı olarak etkinleştirildi diye mesaj görünüyor. Windows 10 Pro da aynı para. Benim anlamadığım nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar? Bilgisi olan varsa çok merak ettim yurt dışından felan mı getiriyorlar yoksa :)

Ben 2 gün önce gittigidiyordan Windows 8 lisansı aldım 38 liraya. Hiçbir sıkıntısı yok şu an kullanıyorum 2 defa kurulum yaptım. Lisans bilgilerini sorguladığım da Retail ve makine kalıcı olarak etkinleştirildi diye mesaj görünüyor. Windows 10 Pro da aynı para. Benim anlamadığım nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar? Bilgisi olan varsa çok merak ettim yurt dışından felan mı getiriyorlar yoksa :)
Windows bazı üniversitelerde öğrencilere ücretsiz lisans dağıtıyor, bu yüzden ucuz.

G2a ve Kinguin gibi sitelerden de temin edebilirsiniz. Şahsen ben ücretsiz kullanıyorum. Zamanında telefonum dahil, insider idim. Ben ve benim gibi sürekli geri bildirim yapan insiderlere ücretsiz. Herhangi bir PC'ye kurulum yaptığımda etkinleştirmek için sadece Microsoft hesabımı girmem yeterli oluyor. Etkinleşiyor zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı