R reaper.x Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #11 Ryujin dedi: Tamamdır oradan alacağım o halde. Bir sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Alırsanız eğer gelişmeleri aktarır mısınız?
Ryujin dedi: Tamamdır oradan alacağım o halde. Bir sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Alırsanız eğer gelişmeleri aktarır mısınız?
Ryujin Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #12 reaper.x dedi: Alırsanız eğer gelişmeleri aktarır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş verdim ve aynı gün dakikalar içinde elime ulaştı ve kendi gönderdikleri rehberdeki gibi etkinleştirdim. Sorunsuz bir şekilde etkinleşti.
reaper.x dedi: Alırsanız eğer gelişmeleri aktarır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş verdim ve aynı gün dakikalar içinde elime ulaştı ve kendi gönderdikleri rehberdeki gibi etkinleştirdim. Sorunsuz bir şekilde etkinleşti.
D deadpool35 Megapat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #13 Ryujin dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Düzenleme olarak bir şey daha sormak istiyorum. Retail key, OEM key, dijital lisans ve lisans key leri var hangisini almam gerek? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile, OEM Key format attığında aynı key ile lisanslı kullanmaya devam ediyorsun. Retail key 1 kerelik kullanıma sunulan key.
Ryujin dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Düzenleme olarak bir şey daha sormak istiyorum. Retail key, OEM key, dijital lisans ve lisans key leri var hangisini almam gerek? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile, OEM Key format attığında aynı key ile lisanslı kullanmaya devam ediyorsun. Retail key 1 kerelik kullanıma sunulan key.
Ryujin Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #14 deadpool35 dedi: Bildiğim kadarı ile, OEM Key format attığında aynı key ile lisanslı kullanmaya devam ediyorsun. Retail key 1 kerelik kullanıma sunulan key. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman doğru kodu almışım. Teşekkür ederim.
deadpool35 dedi: Bildiğim kadarı ile, OEM Key format attığında aynı key ile lisanslı kullanmaya devam ediyorsun. Retail key 1 kerelik kullanıma sunulan key. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman doğru kodu almışım. Teşekkür ederim.
R reaper.x Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #15 Ryujin dedi: Bugün sipariş verdim ve aynı gün dakikalar içinde elime ulaştı ve kendi gönderdikleri rehberdeki gibi etkinleştirdim. Sorunsuz bir şekilde etkinleşti. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız hocam ve ne kadar ödediniz
Ryujin dedi: Bugün sipariş verdim ve aynı gün dakikalar içinde elime ulaştı ve kendi gönderdikleri rehberdeki gibi etkinleştirdim. Sorunsuz bir şekilde etkinleşti. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız hocam ve ne kadar ödediniz