Windows 10 Pro ürün anahtarı

berkecetinkaya0

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın HDD'si yandı. Yeni HDD taktım ve bilgisayar tamircide 10 Pro kurulmuş. Windows'u etkinleştir yazısı geldi. BIOS'tan ürün anahtarını aldım fakat 10 Home anahtarı olduğu için kabul etmedi. Sorunu nasıl çözerim format atmak istemiyorum. Teşekkürler.

Bilgisayarımın HDD'si yandı. Yeni HDD taktım ve bilgisayar tamircide 10 Pro kurulmuş. Windows'u etkinleştir yazısı geldi. BIOS'tan ürün anahtarını aldım fakat 10 Home anahtarı olduğu için kabul etmedi. Sorunu nasıl çözerim format atmak istemiyorum. Teşekkürler.

İnternetten etkinleştirme yolları var fakat forumda yasak olduğu için Key almanız lazım ya da geri Home sürümüne dönmeniz lazım.

Windows 10 yükleme rehberlerinden birini aç. Bir yerden sonra yükselt ve özel seçeneği çıkacak orada yükselte bastıktan sonra Home'u seç.
Tahminimce bu olur ama başkaları beni onaylamazsa deneme.

Windows 10 yükleme rehberlerinden birini aç. Bir yerden sonra yükselt ve özel seçeneği çıkacak orada yükselte bastıktan sonra Home'u seç.
Tahminimce bu olur ama başkaları beni onaylamazsa deneme.

Pro'dan Home'a sürüm düşürme oluyor. Mecburen özel seçeneğinden formatlaması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı