jayd3rr
Centipat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB RAM
- SSD veya HDD modeli
- 500gb GREEN WD
- Ekran kartı
- RX 5600XT
- İşlemci
- İ5 6600k
Merhaba, bazı oyunlar için Windows Update yapmak istiyorum fakat bilgisayarım buna izin vermiyor. Her türlü yolu denedim fakat Windows Update yerinde "güncelleştirmeleri denetle" butonuna bastığım halde herhangi bir şey olmuyor. Aynı ekran karşıma çıkıyor ve güncelleştirmeleri indirmiyor. Windows Update'yi çalıştırabilmek için format atmadan ne yapmam gerekiyor.
Ekran bu şekilde kalıyor. Butona bastığımda herhangi bir şey değişmiyor. Bir süre yüklenip yine bu hale geliyor.
Sistem geri yüklemesi yapıp onarmaya çalıştım fakat yine bir şey değişmedi. (Alttakini seçtim)
Başlangıç onarma da denedim fakat herhangi bir gelişme olmadı... Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.
Ekran bu şekilde kalıyor. Butona bastığımda herhangi bir şey değişmiyor. Bir süre yüklenip yine bu hale geliyor.
Sistem geri yüklemesi yapıp onarmaya çalıştım fakat yine bir şey değişmedi. (Alttakini seçtim)
Başlangıç onarma da denedim fakat herhangi bir gelişme olmadı... Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.