Windows 10 Pro ve Home'da driver desteği farkı var mı?

Dostum sakın yanlış anlama beni garantisi varsa gönder yapsınlar uğraşma bile. Yok ben yapabilirim diyorsan Rufus indir temiz Windows 10 Pro Home LTSC birini seç indir yedeklerini al güzelce git BIOS üzerinde dışarıdan ISO kurmayı engelleyen legacy boot ayarını devre dışı bırak önce sıfırdan her şeyi ve disklerini sil kur. Sistem açıldığında git ayarlarda ne güncelleme varsa kur. En son git ekran kartın neyse resmi ve önerilen sürümünü indir kur yeniden başlat ve oyna başka bir şey yapma extradan. Laptop olduğundan NVIDIA'da ayrım var ona göre seç kur.

Cidden masaüstü sürümü kurduğumu mu düşünüyorsun? Game Ready sürücüsünü çoktan kurdum. Benim anlatmak istediğim şeyi anlamamışsın bile.

teşekkürler.

Cidden masaüstü sürümü kurduğumu mu düşünüyorsun? Game Ready sürücüsünü çoktan kurdum. Benim anlatmak istediğim şeyi anlamamışsın bile.

Teşekkürler.

Dediğine göre sürücünü aratırken RTX3050 Ti seçeneğini bulamadın çünkü masaüstü sürümü olarak Ti henüz çıkmadı verdiğim sürücüyü kurup sonrasında döner misin?

Acaba ekran kartının beyninimi değiştirmişler diyecem de kartı nereden aldınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…