Windows 10 Pro vs Windows 10 Home

kadir mustafa

Hectopat
10 TL'ye Windows 10 Pro var ve 20 TL'ye de Windows 10 Home var n11.com'da. Satan şirket aynı hangisini almamı önerirsiniz? Fiyatların neden böyle olduğunu mağazaya sordum kampanyaymış siz olsanız hangisini alırsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro daha performanslı.
Böyle demek yanlış ama daha çok özellik açık olduğu için daha avantajlı denebilir. Tabii ki normal bir kullanıcı iseniz ve oyun için kullanacaksanız piyasadaki Windows 10 sürümlerinin hiçbir farkı yok sizin açınızdan.

Daha ucuza varsa oradan da alınabilir. Hangisinin ürün anahtarı ucuzsa onu alın.

Böyle demek yanlış ama daha çok özellik açık olduğu için daha avantajlı denebilir. Tabii ki normal bir kullanıcı iseniz ve oyun için kullanacaksanız piyasadaki Windows 10 sürümlerinin hiçbir farkı yok sizin açınızdan.

Daha ucuza varsa oradan da alınabilir. Hangisinin ürün anahtarı ucuzsa onu alın.
Doğru söylüyorsunuz özür dilerim.

Özelliklere baktığımda Pro sürümünün daha çok iş odaklı olduğunu gördüm.
Home sürümünde ise adı üstünde normal bir ev kullanıcısı odaklı.
Ev kullanıcısı internete girer,film izler oyun oynar. İş odaklı olmadığı için Home versiyonu daha uygun geldi bana. Bende Pro kullanıyorum bu konuyu gördükten sonra keşke Home versiyonunu alsaydım dedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı