Windows 10 Pro vs Windows 10 LTSB

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
RAM
2+2=4GB ddr2 veya ddr3
Ekran kartı
Zotac Geforce Gt 420 1 GB
Anakart
Ecs G31T-M7
İşlemci
İntel E6300 @2.80 GHz
Herkese merhaba, bilgisayara temiz kurulum yapmayı düşünüyorum, ancak 2.5 yıldır Windows 10 Pro kullanıyorum. Geçenlerde Windows LTSB'nin çok daha performanslı olduğunu gördüm. Sizce LTSB'ye geçmeli miyim? Sürücülerle ilgili vs. Bir sorun olur mu? Vede arada uçurum kadar bir performans artışı olur mu? Eğer çok fazla olmayacaksa 10 Pro'ya devam edeceğim.

Herkese merhaba, bilgisayara temiz kurulum yapmayı düşünüyorum, ancak 2.5 yıldır Windows 10 Pro kullanıyorum. Geçenlerde Windows LTSB'nin çok daha performanslı olduğunu gördüm. Sizce LTSB'ye geçmeli miyim? Sürücülerle ilgili vs. Bir sorun olur mu? Vede arada uçurum kadar bir performans artışı olur mu? Eğer çok fazla olmayacaksa 10 Pro'ya devam edeceğim.
Uçurum kadar olmasa da olur performans artışı. Ayrıca SSD var ise 8.1 yok ise 7 kurun.

Bu RAM ile Windows 10 Pro'da yaşamak çok zor. Kesinlikle LTSB'ye veya daha düşük bir sürüme geçmelisiniz.

Daha düşük bir sisteme geçemem, zaten yakında 4+4 = 8 GB RAM almayı düşünüyorum (ortalama 1-2'aya.). RAM aldıktan sonra tekrardan 10 Pro'ya geçsem bir sorun oluiurmu performans olarak. Vede 10 Pro ile LTSB arasında ne kadar bir performans artışı olur? (Benim sistemime göre.)

Windows 10 LTSC kurun.
LTSB ile LTSC arasında ne farklar var?

Herkese merhaba, bilgisayara temiz kurulum yapmayı düşünüyorum, ancak 2.5 yıldır Windows 10 Pro kullanıyorum. Geçenlerde Windows LTSB'nin çok daha performanslı olduğunu gördüm. Sizce LTSB'ye geçmeli miyim? Sürücülerle ilgili vs. bir sorun olur mu? Vede arada uçurum kadar bir performans artışı olur mu? Eğer çok fazla olmayacaksa 10 Pro'ya devam edeceğim.

DDR2 4 GB RAM'iniz bulunmakta LTSC sürüm kurun içinde gereksiz uygulamalar olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı