Windows 10 Pro vs Windows 11

Windows 10 kalın saçmalıkları zırva şehir efsaneleri. Windows 11 gayet stabil ve 10'dan daha performanslı. Geçebilirsiniz ben 1 yıldır kullanıyorum sorununu görmedim Windows 10'dan geçtikten sonra rahatlıyorsunuz. Akıcı arayüz ve modern görünüm sanki Samsung J5 Prime'dan S24 Ultra'ya geçmek gibi.

Konuya mute atıp kaçıp bloklamalıyım.
Bloklamak istiyorsan neden cevap yazıyorsun. Blokla o zaman. Burada sorun çözmeye çalışır. Fikir birliği oluşturmak daha pozitifdir. Başkaları ne yapıyor diye düşüneceğine konuya verecek cevabın olsun bence. şimdi bloklayabilirsin. Fazla yazamıyorum ceza yiyeceğim biliyorum kendimi.

SSD'nizin okuma yazma hızı yetmiyordur Windows 11'in sorunu değil. 5000 okuma yazma bir ssd alın.

11 daha iyi ve daha stabil bir işletim sistemi oldu artık, son zamanlarda kendisini çok seviyorum.

Ikisini de kullandim performans olarak ayni.

Ama dikkatimi çeken unsur W10'da arka plandaki seyler acik kalirken W11'de uzun süre kalınca kendi kafasina göre uykuya almasi oldu. Uykudan kastim uygulama hala arka planda ama calismiyor.

Aşağı yukarı aynılar zaten performans olarak. 10'dan 11'e bu yaz geçiş sağladım 11 daha stabil ve hızlı benim için. W11 de uygulama arka plana alınca donuyor gibi garip bir olay yaşadım sadece o kadar.

Yakın zamanda desteğini kesecek 10, 11 kullanmanızı öneririm. Bana kalsa Linux kullanın. Basit ve çok şık.

Ama benim sistem gereksinimleri karşılamıyor ne yapacağım.

Evet hocam bu doğru. İlk çıktığında saçma sapan hatalar vardı, bende sırf o yüzden W10'a dönmüştüm. Ancak şu an W11 daha iyi. O ilk çıktığında adam gibi çıksaydı böyle lanse edilmezdi.

Hala Windows 10 daha hızlı ama Windows 10 u da bozuyorlar yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…