An0n1m11 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #2 Bilgisayarına virus yediğinin bir işaretidir. özellikle sahte darkcomet virüsü' ne benziyor. bilgisayarına format atmanı şiddetle öneririm. Artı 0 Eksi
Bilgisayarına virus yediğinin bir işaretidir. özellikle sahte darkcomet virüsü' ne benziyor. bilgisayarına format atmanı şiddetle öneririm.
KS KS ulas yilmaz Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 An0n1m11 dedi: Bilgisayarına virus yediğinin bir işaretidir. Özellikle sahte darkcomet virüsü' ne benziyor. Bilgisayarına format atmanı şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Virüs değilmiş bir korumayı kaldırmıştım düzeldi teşekkür ederim yınede. Artı 0 Eksi
An0n1m11 dedi: Bilgisayarına virus yediğinin bir işaretidir. Özellikle sahte darkcomet virüsü' ne benziyor. Bilgisayarına format atmanı şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Virüs değilmiş bir korumayı kaldırmıştım düzeldi teşekkür ederim yınede.
An0n1m11 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 ulas yilmaz dedi: Virüs değilmiş bir korumayı kaldırmıştım düzeldi teşekkür ederim yınede. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yardım edebildiysem. Artı 0 Eksi
ulas yilmaz dedi: Virüs değilmiş bir korumayı kaldırmıştım düzeldi teşekkür ederim yınede. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yardım edebildiysem.