S silcemcair Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Wushowhide ile yapamadığım güncellemeyi gizlemiştim fakat tekrar güncellemeyi deneyeceğim. Tekrardan nasıl geri getirebilirim?
Wushowhide ile yapamadığım güncellemeyi gizlemiştim fakat tekrar güncellemeyi deneyeceğim. Tekrardan nasıl geri getirebilirim?
E eyup1 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #2 Bulabildinizmi bende dediğinizi yapmaya çalışıyorum
S silcemcair Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 eyup1 dedi: Bulabildinizmi bende dediğinizi yapmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... aynı uygulamayı açıp ordan seçmiştim geç gördüm k.b
eyup1 dedi: Bulabildinizmi bende dediğinizi yapmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... aynı uygulamayı açıp ordan seçmiştim geç gördüm k.b
E eyup1 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 silcemcair dedi: aynı uygulamayı açıp ordan seçmiştim geç gördüm k.b Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi geri getirebildinizmi? silcemcair dedi: Aynı uygulamayı açıp oradan seçmiştim geç gördüm k. B Genişletmek için tıkla... Peki geri duzeltebildinizmi duzeltebildiyseniz nasıl duzelttiniz onu soruyorum? Son düzenleme: 12 Mart 2024
silcemcair dedi: aynı uygulamayı açıp ordan seçmiştim geç gördüm k.b Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi geri getirebildinizmi? silcemcair dedi: Aynı uygulamayı açıp oradan seçmiştim geç gördüm k. B Genişletmek için tıkla... Peki geri duzeltebildinizmi duzeltebildiyseniz nasıl duzelttiniz onu soruyorum?