Yakın zamanda PC'min yavaşladığını fark ettim. Windows 10 cihazımı oyun oynamak için Windows LTSC sürümüne geçirmeyi düşünüyorum, sizce geçirmeli miyim?
Yakın zamanda PC'min yavaşladığını fark ettim. Windows 10 cihazımı oyun oynamak için Windows LTSC sürümüne geçirmeyi düşünüyorum, sizce geçirmeli miyim?
Kesin geçmelisin hafif windows zatenYakın zamanda PC'min yavaşladığını fark ettim. Windows 10 cihazımı oyun oynamak için Windows LTSC sürümüne geçirmeyi düşünüyorum, sizce geçirmeli miyim?
Tam da eski Core 2 Duo sistemim için LTSC indirirken gördüm konuyu
Bu arada bence denemeye değer, siz bilirsiniz. RAM miktarınız da önemli tabii. Genelde düşük RAM'li sistemlere öneririm LTSC'yi.
Bence 2021 LTSC sürümünü indirip deneyebilirsiniz @SerdarT35 hocamızın da dediği gibi.Bende uzun zamandır indirmeyi düşünüyordum RAM mikatarım 8 GB efendim.
Bence 2021 LTSC sürümünü indirip deneyebilirsiniz @SerdarT35 hocamızın da dediği gibi.
Şans vermek gerekiyor. Hocam sizde link bulunuyor mu acaba 2021 için.
Tabii, şuanda indiriyorum halihazırda %90 olduŞans vermek gerekiyor. Hocam sizde link bulunuyor mu acaba 2021 için.
Bu konudaki linkler çalışmıyor. Kendim indirirken de bakmıştım ama maalesef başka siteden bakmak zorunda kaldım.