Qfvn Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #11 xmatugfg dedi: Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi Buradan istediğinizi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi forumlar.
xmatugfg dedi: Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi Buradan istediğinizi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi forumlar.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.827 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 21 Ekim 2024 #12 FehmiDogru.js dedi: Tabii, şuanda indiriyorum halihazırda %90 oldu Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu konudaki linkler çalışmıyor. Kendim indirirken de bakmıştım ama maalesef başka siteden bakmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim bazıları çalışmıyormuş. @FehmiDogru.js Hocamın Attığı Linki kullanabilirsiniz.
FehmiDogru.js dedi: Tabii, şuanda indiriyorum halihazırda %90 oldu Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu konudaki linkler çalışmıyor. Kendim indirirken de bakmıştım ama maalesef başka siteden bakmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim bazıları çalışmıyormuş. @FehmiDogru.js Hocamın Attığı Linki kullanabilirsiniz.