R rustem44 Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda Windows 10 Pro yüklü idi, anakartım (Asrock H110M) bozuldu servise gönderdim, geldiği zaman tekrar Windows'u kurmam gerekli mi, yoksa takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2018
Arkadaşlar benim bilgisayarımda Windows 10 Pro yüklü idi, anakartım (Asrock H110M) bozuldu servise gönderdim, geldiği zaman tekrar Windows'u kurmam gerekli mi, yoksa takabilir miyim?
ErdemDnmz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 17 Yer Adana 10 Mayıs 2018 #2 Sisteminiz aynı olduğu için bir sıkıntı olmayacak tır. Anakartınız geldiğin de aynı haliyle kullanmanız da bir sakınca yok.
Sisteminiz aynı olduğu için bir sıkıntı olmayacak tır. Anakartınız geldiğin de aynı haliyle kullanmanız da bir sakınca yok.
R rustem44 Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2018 #3 ErdemDnmz dedi: Sisteminiz aynı olduğu için bir sıkıntı olmayacak tır. Anakartınız geldiğin de aynı haliyle kullanmanız da bir sakınca yok. Genişletmek için tıkla... Aynı çhipsetli (h110m) anakartta bios uyumlu olurmu acaba
ErdemDnmz dedi: Sisteminiz aynı olduğu için bir sıkıntı olmayacak tır. Anakartınız geldiğin de aynı haliyle kullanmanız da bir sakınca yok. Genişletmek için tıkla... Aynı çhipsetli (h110m) anakartta bios uyumlu olurmu acaba
ErdemDnmz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 17 Yer Adana 23 Mayıs 2018 #4 rustem44 dedi: Aynı çhipsetli (h110m) anakartta bios uyumlu olurmu acaba Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal güncel bios lu halini verirler. Windowsunuza hiç bir zarar gelmez direk takıp kurabilirsiniz.
rustem44 dedi: Aynı çhipsetli (h110m) anakartta bios uyumlu olurmu acaba Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal güncel bios lu halini verirler. Windowsunuza hiç bir zarar gelmez direk takıp kurabilirsiniz.