Google'dan da bakabilirdim ama buradaki arkadaşlar daha pratik çözümler öneriyorlar. Bir şey indirmeden kolayca nasıl kapatabilirim? W10 Pro kullanıyorum. Kalıcı olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
En iyisi bu arkadaşınki herhalde. Bir şey indirmek bana anlamsız ve saçma geliyor böyle basit bir yöntem varken.1_ Windows Başlat menüsünde veya arama kutusuna girin regedit.exe yazın ardından Enter tuşuna basın .
Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılır.
2_ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender. yolunu izleyin.
3_ Sağ bölmede, boş alana sağ tıklayın ve ardından Yeni > DWORD (32-bit) Değeri'ne tıklayın .
4_ DisableAntiSpyware yazın ve Enter'a basın.
5_ DisableAntiSpyware'e çift tıklayın ve "Değer verisi" ni 1 olarak değiştirin .
6_ Bilgisayarı yeniden başlatın.
Windows Defender artık devre dışı bırakıldı.
Dostum dediklerini yapıyorum oluyor fakat bilgisayarı yeniden başlatınca yaptığım tüm işlemler geri alınmış oluyor. Bunu yapmadan önce Windows Güvenlik Duvarını mı kapatmak gerekiyor?1_ Windows Başlat menüsünde veya arama kutusuna girin regedit.exe yazın ardından Enter tuşuna basın .
Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılır.
2_ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender. yolunu izleyin.
3_ Sağ bölmede, boş alana sağ tıklayın ve ardından Yeni > DWORD (32-bit) Değeri'ne tıklayın .
4_ DisableAntiSpyware yazın ve Enter'a basın.
5_ DisableAntiSpyware'e çift tıklayın ve "Değer verisi" ni 1 olarak değiştirin .
6_ Bilgisayarı yeniden başlatın.
Windows Defender artık devre dışı bırakıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.