Windows 10 Pro'da Windows Defender Nasıl Kapatılır?

1_ Windows Başlat menüsünde veya arama kutusuna girin regedit.exe yazın ardından Enter tuşuna basın .
Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılır.
2_ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender. yolunu izleyin.
3_ Sağ bölmede, boş alana sağ tıklayın ve ardından Yeni > DWORD (32-bit) Değeri'ne tıklayın .
4_ DisableAntiSpyware yazın ve Enter'a basın.
5_ DisableAntiSpyware'e çift tıklayın ve "Değer verisi" ni 1 olarak değiştirin .
6_ Bilgisayarı yeniden başlatın.

Windows Defender artık devre dışı bırakıldı.

Veyahut aşağıdaki linkten Windows Defender Control uygulamasını indirebilirsin. Boyutu 500kb. Tek tıklamayla kapatıp açabiliyorsun. Yukarıdaki bütün işlemleri otomatik yapıyor.

1_ Windows Başlat menüsünde veya arama kutusuna girin regedit.exe yazın ardından Enter tuşuna basın .
2_ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender. yolunu izleyin.
3_ Sağ bölmede, boş alana sağ tıklayın ve ardından Yeni > DWORD (32-bit) Değeri'ne tıklayın .
5_ DisableAntiSpyware'e çift tıklayın ve "Değer verisi" ni 1 olarak değiştirin .

En iyisi bu arkadaşınki herhalde. Bir şey indirmek bana anlamsız ve saçma geliyor böyle basit bir yöntem varken.

Dostum dediklerini yapıyorum oluyor fakat bilgisayarı yeniden başlatınca yaptığım tüm işlemler geri alınmış oluyor. Bunu yapmadan önce Windows Güvenlik Duvarını mı kapatmak gerekiyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı