4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 15 Kasım 2021 #1 Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim?
Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim?
Çözüm SypeR 15 Kasım 2021 Hayır, format atmadan Windows'a ait üst sürümü alt sürüme düşüremezsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hayır, format atmadan Windows'a ait üst sürümü alt sürüme düşüremezsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 15 Kasım 2021 #21 MükreminT dedi: Oradaki diskleri seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Seçtim hepsini yaptım tek sorun dosyalar falan hazırlanıyor diyor sonra baştan dik seçme yerine atıyor orayı yapamadım. USB'yi çıkarıcak mıyım? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Oradaki diskleri seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Seçtim hepsini yaptım tek sorun dosyalar falan hazırlanıyor diyor sonra baştan dik seçme yerine atıyor orayı yapamadım. USB'yi çıkarıcak mıyım?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #22 462002 dedi: Seçtim hepsini yaptım tek sorun dosyalar falan hazırlanıyor diyor sonra baştan dik seçme yerine atıyor orayı yapamadım. USB'yi çıkarıcak mıyım? Genişletmek için tıkla... Diskleri biçimlendirip sildikten sonra "yeni" diye bir seçenek var onu seçtiniz mi? (ben video izlemişsinizdir diye yazmamışım) Artı 0 Eksi
462002 dedi: Seçtim hepsini yaptım tek sorun dosyalar falan hazırlanıyor diyor sonra baştan dik seçme yerine atıyor orayı yapamadım. USB'yi çıkarıcak mıyım? Genişletmek için tıkla... Diskleri biçimlendirip sildikten sonra "yeni" diye bir seçenek var onu seçtiniz mi? (ben video izlemişsinizdir diye yazmamışım)