B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2023 #1 Hiçbir dosyamı ve belgemi kaybetmeden flash bellek olmadan nasıl geçiş yaparım?
ardacarofficial Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 119 Yer Zonguldak 24 Ağustos 2023 #2 Merakımdan soruyorum neden geçiş yapmak istiyorsunuz?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2023 #3 ardacarofficial dedi: Merakımdan soruyorum neden geçiş yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bilgisayarım çökmüştü sıfırlama yapmak zorunda kaldım ama şimdi bilgisayar berbat bir durumda forumda birisi Home sürümüne geçerek sorununu çözmüştü.
ardacarofficial dedi: Merakımdan soruyorum neden geçiş yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bilgisayarım çökmüştü sıfırlama yapmak zorunda kaldım ama şimdi bilgisayar berbat bir durumda forumda birisi Home sürümüne geçerek sorununu çözmüştü.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 24 Ağustos 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha basit bir yolu var ama dener misin bilmem... sku dosyalarıyla downgrade edilebiliyor kolayca.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha basit bir yolu var ama dener misin bilmem... sku dosyalarıyla downgrade edilebiliyor kolayca.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2023 #5 118483 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha basit bir yolu var ama dener misin bilmem... SKU dosyalarıyla downgrade edilebiliyor kolayca. Genişletmek için tıkla... Dosya kaybı oluyor mu?
118483 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha basit bir yolu var ama dener misin bilmem... SKU dosyalarıyla downgrade edilebiliyor kolayca. Genişletmek için tıkla... Dosya kaybı oluyor mu?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Ağustos 2023 #6 BitikBirİnsanEvladı dedi: Dosya kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunu pek kullanmadım ancak benim yöntemimde yeniden başlayıp kaldığı yerden devam ediyor.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Dosya kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunu pek kullanmadım ancak benim yöntemimde yeniden başlayıp kaldığı yerden devam ediyor.