Windows 10 Pro'dan Home geçiş

Key girerek Windows Sürüm düşürmesi yapamazsınız. Home geçmek için sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor.

Hocam yani şimdi bende Windows 10 Pro var, ben Windows 10 Home Key alıp girsem Home olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Enterprise olsa Pro'ya düşebilirdi. Education olsa Pro'ya düşebilirdi. Fakat Pro'dan Home'a temiz kurulum şart.

Büyük bir ihtimal hata verecektir ve işlem gerçekleşmeyecektir. Başka çareniz yok. Buyurun bir kaynak da Windows'tan bırakayım.

Teşekkür ederim, sen bu işlerden anlıyorsun gibi. Sana sormak istiyorum, şimdi bende Windows 10 Pro var. Orijinal Home geçmek isteğim daha hafif diye, daha fazla FPS alırım diye düşündüm. Pro ile Home FPS değerleri aynı mı?

Farklılık gösterebilir. Sonuçta Pro sürümünde ev kullanıcısına göre gereksiz eklentiler bulunuyor. Birkaç ince ayarla Home'da daha iyi sonuç alabilirsin.

Farklılık gösterebilir. Sonuçta Pro sürümünde ev kullanıcısına göre gereksiz eklentiler bulunuyor. Birkaç ince ayarla Home'da daha iyi sonuç alabilirsin.

Hocam hangi ayarlar mesela? PC çok iyi değil. Rica etsem yardımcı olur musun?

Hocam hangi ayarlar mesela? PC çok iyi değil. Rica etsem yardımcı olur musun?
Windows 10'da görev yöneticisinden başlangıca girip oradaki bazı programları devre dışı yaparsan devre dışı bırakır bunları PC daha hızlı açılır. Tabi detaylı bir şey lazım. Şu rehberdekileri sana uygun olacak şekilde yaparsan PC'deki performans artacaktır.

Bunları yapınca Pro vs Home farkı kalmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…