Windows 10 Pro'dan Home'a Geçme

lm7style

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar. Arkadaşlar benim Windows 7 Home lisansım var ve 3 bilgisayarda daha kullanabiliyorum. Windows 7 Home lisansına sahip olduğum için şu andaki bilgisayarımdaki Windows 10 Pro'yu etkinleştirmiyor. Acaba Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home'a nasıl geçebilirim ?

Son düzenleme:
da.png
Verilen hata bu bide arkadaşlar İngilizce kaldı Türkçeye döndüremiyorum .

Onu nasıl yapabilirim usb ile buradan bakıp yapmıştım home olanını nasıl kurabilirim ?

Windows 7 Home için Windows 10 Home srümünün iso'sunu indir.Bu linkten: Windows 10 Media Crean Tool aracından Windows 10 Home sürümünü indirip usb'den boot edip kurabilirsin.

Daha bilgisayarımı yeni aldım ssd hemen format göreceği için bir bakıma yarın bilgisayarı kuran adama söyliyeceğim bir şeyler yapsınlar daha fazla uğraşmak istemiyorum vatan cidden pişmanlık yaratıyor yani ben kendi usb mi getirdim oraya adam onun yerine kendi usb sini taktı ve bir problem olmayacağını söyledi. Sonuç bu ben gidip yarın halledeceğim çok teşekkürler .

Evet beencede vatan iyi bir yer değil çünkü bende vatandan ram almıştım woltajlar aynı olmadığı için ram çalışmadı geri iade istediğimde ise almadılar bende 10 tl altına farklı bir kişiye sattım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı