TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 7 Aralık 2020 #11 Taylor Swift Fan Cl dedi: Daha yeni bir ton indirme yaptım, sadece SSD sıfırlanacak o zaman. Genişletmek için tıkla... Yedeklemek istediğiniz dosyaları D’ye koyun mesela C’yi silip Home kurun. Taylor Swift Fan Cl dedi: Yeniden key de alacak mıyım? Genişletmek için tıkla... O konuda bir fikrim yok ama alırsınız galiba.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Daha yeni bir ton indirme yaptım, sadece SSD sıfırlanacak o zaman. Genişletmek için tıkla... Yedeklemek istediğiniz dosyaları D’ye koyun mesela C’yi silip Home kurun. Taylor Swift Fan Cl dedi: Yeniden key de alacak mıyım? Genişletmek için tıkla... O konuda bir fikrim yok ama alırsınız galiba.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #12 Eğer key almak için para harcamak istemiyorsanız key crack programları deneyebilirsiniz, bu sizin kişisel tercihiniz.
Eğer key almak için para harcamak istemiyorsanız key crack programları deneyebilirsiniz, bu sizin kişisel tercihiniz.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 7 Aralık 2020 #13 Bsd Kaymak dedi: Ben Home Premium kullanıcısıyım. Şikayetim yok. Oyunlar baya bal gibi akıyor Genişletmek için tıkla... RAM kullanımı nasıl hocam? Bsd Kaymak dedi: Eğer key almak için para harcamak istemiyorsanız key crack programları deneyebilirsiniz, bu sizin kişisel tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparım hocam.
Bsd Kaymak dedi: Ben Home Premium kullanıcısıyım. Şikayetim yok. Oyunlar baya bal gibi akıyor Genişletmek için tıkla... RAM kullanımı nasıl hocam? Bsd Kaymak dedi: Eğer key almak için para harcamak istemiyorsanız key crack programları deneyebilirsiniz, bu sizin kişisel tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparım hocam.
TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 7 Aralık 2020 #14 Taylor Swift Fan Cl dedi: RAM kullanımı nasıl hocam? Eki Görüntüle 768773 Öyle yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Bence normal kuzenime Home kurdum %35-40 galiba.
Taylor Swift Fan Cl dedi: RAM kullanımı nasıl hocam? Eki Görüntüle 768773 Öyle yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Bence normal kuzenime Home kurdum %35-40 galiba.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #15 Pro'yu çok deneyimlemedim hocam. Ama Home'de birazcık yiyor yalan yok. Zaten şu antimalware olayı hayatınızı sömürebilecek düzeyde.
Pro'yu çok deneyimlemedim hocam. Ama Home'de birazcık yiyor yalan yok. Zaten şu antimalware olayı hayatınızı sömürebilecek düzeyde.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 7 Aralık 2020 #16 Bsd Kaymak dedi: Pro'yu çok deneyimlemedim hocam. Ama Home'de birazcık yiyor yalan yok. Zaten şu antimalware olayı hayatınızı sömürebilecek düzeyde. Genişletmek için tıkla... Kapanmıyor da, her şeyi denedim kapanmıyor.
Bsd Kaymak dedi: Pro'yu çok deneyimlemedim hocam. Ama Home'de birazcık yiyor yalan yok. Zaten şu antimalware olayı hayatınızı sömürebilecek düzeyde. Genişletmek için tıkla... Kapanmıyor da, her şeyi denedim kapanmıyor.