Windows 10 Pro'dan Home'a temiz kurulum nasıl yapılır ?

Sürücü kısmına geldim şimdi ne yapmalıyım detaylı yazma şansınız var mı 4 tane bölüme ayrılı sürücü 0

Sizin ne yapacağınıza bağlı. Disk bölümlerinin "aynı" şekilde kalmasını isterseniz sadece hepsini biçimlendirip Windows'u istediğiniz diske kurmanız yeterli olur. İçerisindeki veriler, dosyalar hepsi silinecektir biçimlendirdiğiniz diske göre. İsteğe bağlı hepsini silip yeniden oluşturmak var tabii.

Eki Görüntüle 1600169
Hocam şimdi bölüm 3 yani birincil olanı biçimlendirip diğerlerini silmem mi gerek?

Zaten 1 disk varmış. Diğerleri kurtarma bölümü falan. Diğer düşük MB olanları biçimlendirin. Daha sonra 465 GB olanı sil tıklayın. Ondan sonra tek disk gözüktüğü zaman yeni tıklayıp bir şey yazmadan tamam derseniz o kurtarma bölümü tekrar oluşur eğer yeni demeyip tek disk gözüktüğünde o diski seçip ileri tıklarsanız gene otomatik oluşturur o bölümleri. İkisinde de sıkıntı olmaz yani.

@Ata Şen.

Ben tek disk olmasını istiyorum 1,2 ve 4 ü silip 3.(birincil) olanı biçimlendirmem mi gerek

@Prime777 böyle oldu hocam doğru mudur? 100mb lik ve 510mb lik olanı biçimlendirdim 465gb liği sildim başka bir şey yapmadım

465gb liği sil deyince boşaldı tamamı

@Ata Şen doğru, disk tertemiz ve boş. 465 GB olanı seçip ileri tıklayabilirsiniz.

@Ata Şen doğru, disk tertemiz ve boş. 465 GB olanı seçip ileri tıklayabilirsiniz.
Tamam hocam yükleme kısmına geçtim teşekkürler yardım için bu olay bittikten sonra için windows ve oyunlarım olan bir sata ssd takacağım onda yapmam gereken şeyler için yardımcı olur musunuz özelden yazsam

Özelden konuşmak diye bir özellik yok. Yeni konu açabilirsiniz onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…