izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Ben yenice format atdım fakat Windows 10 Pro sürümü yüklü. Şimdi Home Key'i yazarsam otomatik geçis yapabilir miyim?
Ben yenice format atdım fakat Windows 10 Pro sürümü yüklü. Şimdi Home Key'i yazarsam otomatik geçis yapabilir miyim?
V VitaBrevis Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 144 17 Ocak 2021 #2 Geçebilir mi bilmiyorum ama benim içime sinmezdi Windows 10 ISO dosyası ile format atardım.
izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 VitaBrevis dedi: Geçebilir mi bilmiyorum ama benim içime sinmezdi Windows 10 ISO dosyası ile format atardım. Genişletmek için tıkla... zaten şimdi format atdım
VitaBrevis dedi: Geçebilir mi bilmiyorum ama benim içime sinmezdi Windows 10 ISO dosyası ile format atardım. Genişletmek için tıkla... zaten şimdi format atdım
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Ocak 2021 #4 Format atarken sürümü Home seçmeniz gerekir.
izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 MESs¹¹ dedi: Format atarken sürümü Home seçmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Malasef pronu seçmiştim
MESs¹¹ dedi: Format atarken sürümü Home seçmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Malasef pronu seçmiştim
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #6 Ben internetten Pro keyi bulup Home sürümüne girdim. Pro'ya güncellendi. Sonra CMD'den keyi tamamen sildim. Şu an deneme sürümündeyim ve W10 Pro'dayım. En yakın zamanda W10 Pro lisansı satın alıp gireceğim. Sorun da çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben internetten Pro keyi bulup Home sürümüne girdim. Pro'ya güncellendi. Sonra CMD'den keyi tamamen sildim. Şu an deneme sürümündeyim ve W10 Pro'dayım. En yakın zamanda W10 Pro lisansı satın alıp gireceğim. Sorun da çıkmaz diye düşünüyorum.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 17 Ocak 2021 #7 izzet_Baku dedi: Ben yenice format atdım fakat Windows 10 Pro sürümü yüklü. Şimdi Home Key'i yazarsam otomatik geçis yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Malesef mümkün değil bir daha format atıp home sürümünü seçin veya pro key satın alın. Geçiş yapamaz.
izzet_Baku dedi: Ben yenice format atdım fakat Windows 10 Pro sürümü yüklü. Şimdi Home Key'i yazarsam otomatik geçis yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Malesef mümkün değil bir daha format atıp home sürümünü seçin veya pro key satın alın. Geçiş yapamaz.