Windows 10 Pro'dan, Windows 11 Pro'ya en kolay şekilde nasıl geçilir?

Vachiron

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Windows 10 Pro kullanıyorum. Hiçbir degisiklik olmadan uygulumalar degişmeden silinmeden Windows 11 Pro'ya gecme şansım var mı?

Windows 10 Pro kullanıyorum. Hiçbir degisiklik olmadan uygulumalar degişmeden silinmeden Windows 11 Pro'ya gecme şansım var mı?
Windows Update bu bildirimi verir yükselt veya Windows 10'da kal seçeneği çıkar, oradan ya da Microsoft sitesinden Windows 11 indirip yükseltme yapabilirsiniz.

@bilinmiyor9 Hocam beğenmedim ifadesi atmışsınız da yükseltme ile temiz kurulum yapmak aynı şey. Yükseltme direkt hiç bir şey ayarlanmadan, silinmeden olacak şey. Temiz kurulum yapmak önce ki dosyaları indirip tekrardan aynı yükseltme gibi olacak.

Rufus ve ISO dosyası ile temiz kurulum yaparak geçebilirsin. (USB bellek lazım.)

Arkadaş sıfır kurulum yapmak istemiyor. Veri kaybetmeden geçmek istiyor. Yükseltme ve temiz kurulum aynı şey değil. Temiz kurulumda sistem daha verimli çalışabiliyor. Yükseltme ile Windows 10'dan kalan kalıntı dosyalar olduğunda sistemi kararsız yapabiliyor. Yavaşlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…