Eğer ki devamlı oyun oynuyorsa veya yazılıma merakın varsa geçme ben geçtim pişman oldum şahsen ama bu senin bileceğin şey. Oyun vb. şeylerle uğraşıyorsan bence geçme sorun yaşayabilirsin.
Şimdi sadece oyun oynuyorsanız Steam desteği kesene kadar da kullanabilirsiniz (ben şahsen öyle yapacağım). Ama bilgisayarınızı günlük işlerde de kullanacaksanız 11'e geçin.
Ben dün RX 7600 ve Ryzen 5 7500F sistemle Windows 11'den Windows 10'a geri geçtim vallahi Windows 10'u özlemişim. Daha az kaynak kullanımı var görsellik istiyorsan geçebilirsin ama yükseltme yapma formatla geç.
Eskiden denemek için bir defa daha geçmiştim (ortalama 5-6 ay önce) Valorant'ta FPS düşmesi yemiştim bayağı hatta o yüzden tekrar Windows 10'a geri dönmüştüm sorunlar çözüldü mü?
Eğer ki devamlı oyun oynuyorsa veya yazılıma merakın varsa geçme ben geçtim pişman oldum şahsen ama bu senin bileceğin şey. Oyun vb. şeylerle uğraşıyorsan bence geçme sorun yaşayabilirsin.
Eskiden denemek için bir defa daha geçmiştim (ortalama 5-6 ay önce) Valorant'ta FPS düşmesi yemiştim bayağı hatta o yüzden tekrar Windows 10'a geri dönmüştüm sorunlar çözüldü mü?